Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: urgent cold boot without clocking with EP45-UD3L




  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    7

    Default urgent cold boot without clocking with EP45-UD3L

    hi all my system is gigabyte board EP45-UD3L , quad core 6600 , tehrmaltake power supply 750W , 4 giga RAM ocz FATAlity , i didnt clock my system and on cold boots about 6 or 7 hours after not using my PC a restart happens again then logs on windows normaly !! even i didnt overclock my system ...but with frequent boots nothing happend ..always with leaving the pc for several hours this thing happend ..i tried to increase the RAM voltage according to manual and same happend !! any one have ideas , as this thing is sooo iritating for me :((
    CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.0 ghz
    Memory: 8 GB RAM (OCZ fatality DDR2 1066mhz)
    GPU: (EVGA) NVIDIA GeForce GTX 260 core 216 superclocked @626/1349/1053 (180.48)
    PSU: Thermaltake 750W
    OS: Windows XP professional 32 bit (sp3)
    monitor: HP 22inch LCD 1680x1050
    sound card: Creative XFI Fatality Xtremegamer
    motherboard : Gigabyte EP45-UD3L

  2. #2
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: urgent cold boot without clocking with EP45-UD3L

    Follow the suggested bios settings in this post.
    If you're still having problems, fill in the bios template with your failed settings, and follow the suggestions in the post for creating a forum signature with your hardware list.

    Also check that all cable connections are secure and that your memory and add-in cards are fully seated.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •