Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: RAID card help!?!?




  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    21

    Default RAID card help!?!?

    Hi everyone. I have two Gigabyte motherboards that are both exibiting the same behavior and I need help.

    I have a GA-EP45T-DS3R motherboard and a GA-EP45T-UD3LR and I'm trying to get my LSI MegaRAID 8308 ELP (Legacy Products : MegaRAID SAS 8308ELP : LSI) hardware raid controller to work with either of them in PCIe slot.

    The card is a PCIe 4x card and it works fine in a POS ECS GF7100PVT-M3 (ECS Web Site) in the PCIe 16x slot but when I try to plug it into either Gigabyte board the system just continually beeps and reboots.

    In the DS3R, I have an ATI 4890 video card in the primary PCIe slot and I plugged the RAID card into the secondary slot. In the UD3LR, I plugged the card into the one PCIe slot and I used an old ATI Mach64 PCI video card for video. Both systems work fine when the RAID card is not installed.

    Help!?!

    Thanks,

    --Rick

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    21

    Default Re: RAID card help!?!?

    Bump... Anyone?

    --Rick

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •