Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: EX58-UD4P keyboard/mouse error




  1. #1

    Default EX58-UD4P keyboard/mouse error

    Greetings all
    I recently purchased a Gigabyte EX58-UD4P motherboard to go with my new i7-920 chip. Although my pc boots without error and I can use the keyboard to access the bios, whenever i boot into XP it's as if the keyboard and mouse are no longer detected which means I am unable to install the new drivers for windows. I've tried using my Merc Stealth keyboard and Razer Deathadder mouse via USB and also a separate keyboard and mouse combination via the two allocated ports in the rear with the same results. As I'm using a Corsair HX1000w psu with 6gb [3x2gb] of Corsair DDR3 ram I feel that I have enough power and memory to be able to successfully boot my pc. Any information/suggestions would be greatly appreciated.

    Thanx in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    91

    Default Re: EX58-UD4P keyboard/mouse error

    In bios, integrated peripherals, you need to enable keyboard and mouse. For some reason they are disabled by default. This should fix the problem.
    i7 920 DO @ 4410 210*21 Watercooled
    Gigabyte GA-Ex58 ud4p
    3X2gb Mushkin DDR3 1600
    2x4870 1GB Ati Crossfire.
    Intel X-25M SSD OS drive
    G.Skill Titan 128gb SSD X2 RAID 0 Data
    Corsair HX850 PSU
    Windows 7 x64 7600

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •