Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN




  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    Default GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN

    As i mention in the drivers i would like to know i would like a driver for the GA-VM900M for the USB 2.0 control.the problem is that when i insert my TP Link WN322G Usb WIreless adapter it gives an error in hardware installation about the USB 2.0 WLAN so i guess a driver is missing.Help me plz i cant use the usb adapter thus i cant enter the internet :(

  2. #2

    Default Re: GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN

    I think it's more the drivers for your wireless adapter..

    You can try installing Vista drivers..

    http://www.tp-link.com/english/soft/2007115154025.zip
    Nothing is impossible... Just mathematically improbable..

    "The best defense against computer viruses might not even be antivirus software, but a crafty combination of education and common sense."

    Intel Pentium e5200 @ 3.8HZ (380 X 10)
    Giga-byte GA-EP35-DS3L
    Mushkin 4GB DDR2 800 @ 760MHZ 4-4-3-10 @ +0.3v
    SAPPHIRE 100245L Radeon HD 4850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16
    Seagate 160GB @ 7200rpm
    SB Audigy2
    Corsair 520HX
    Super Antec Lanboy
    Windows 7 Ultimate 64bit RTM
    Acer AL2216Wbd 22"

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    Default Re: GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN

    Thanx ill try it but i believe its the usb drivers.i havent found any drivers for my MB for windows 7.im gonna partition my HD to test windows 7

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    Default Re: GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN

    Nop t didnt work.the usb wireless adapter has ok drivers but i need the drivers for the usb 2.0 wlan

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    849

    Default Re: GA-VM900M Windows 7 Driver USB 2.0 WLAN

    Just a thought..you might try updating your chipset drivers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •