Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: GA-EX58-UD5 won't boot




  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    changed the PSU with no effect

    still the same error.
    I have sended a mail to Gygabyte, maybe they know what to do about this problem.

    I really hope I don't loose my motherboard for 3 weeks :s

    the cooler on my SPU is an Mugen 2 SCMG-2000
    and it's installed good. installed that one again bacause I have to take it of when replacing the CPU

    the CPU leds on my motherboard are turn all on, So when it boot (for 2 seconds) the CPU is in full load
    Last edited by reggi; 08-20-2009 at 04:43 PM. Reason: forgot something :p

  2. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    remove battery ...check it with voltmeter..or replace with new one.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    battery is still good, 3,050V. but whit remove and back replacing it
    is not solving it. very strange

  4. #14
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    have u removed all sata cables before trying to boot it up? remove even video card..check if it stay stable... and check that all PROPER power cables are inserted into motherboard

  5. #15
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    Jep, I'm now running on a system with RAM, CPU and Motherboard,
    so NO video card, hdd, sata-cables, ...

  6. #16

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    some search in google, ppl who had BF error, it was a ram problem or either ram was plugged in wrong slots, try each stick of ram separately in the second slot close to the cpu socket

  7. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    tried my 3 RAM sticksin the first slot, nothing happend.
    Also any other configuration doesn't help.

    maybe I have to try it with other RAM then?

  8. #18
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    try other ram.... and i would like to know what happens when you switch it on after half an hour or more switched off? does it last more or switches off quickly?
    Last edited by auditek; 08-20-2009 at 05:06 PM.

  9. #19

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    Quote Originally Posted by reggi View Post
    tried my 3 RAM sticksin the first slot, nothing happend.
    Also any other configuration doesn't help.

    maybe I have to try it with other RAM then?
    make sure you put ram in the second slot near the cpu socket, the white slot from the left

    your ram should be fine with this mobo, and I don't think the 3 sticks are bad

  10. #20
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    13

    Default Re: GA-EX58-UD5 won't boot

    yes sorry, I have pluggend them in the second slot(WHITE) near the CPU

    When I turn my mobo on, after 4 seconds it switching off and after 2 seconds it switching back on.
    So I have to switch off my PSU otherwise the mobo will reboot every 4 seconds.

    ow yes, and when I press the reset button, he reboots and I get an b2 error and the system will freeze

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •