Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: UD3R plus GTX 260




  1. #21
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    J'Habite En Angleterre
    Posts
    2,431

    Default Re: UD3R plus GTX 260

    For Nvidia cards I prefer Rivatuner, but it's a case of personal tastes.

    If you still have no real joy, search to see if there are any BIOS mods you could do to increase GPU voltage a tad. Alot of vendors can be really mean and deliberately restrict GPU Vcore to make sure you don't get much of an over clock.

    Unless the artefact scanner you were using is bugged then artefacting at stock speeds is seriously dodgy and an RMA candidate.
    Coolermaster CM 690 II advance Case
    Corsair HX750 (CWT, 91%(80+ Gold rated @230V) single 62A 12V rail
    P55A-UD4 v2.0 @ F14
    Core i5 760 @ 20 x 201, 4.02GHz
    TRUE Black with a single Noctua NF-P12 pumping out 55 CFM @ 19db .
    2 x 2GB Mushkin Ridgeback (996902), @ 7-10-8-27, 2010-DDR, 1.66v
    2 x Gigabyte GTX 460 1024MB in SLI (Pre OC'd to 715MHz core and 1800MHz VRAM) @ 850 Core / 4100 Mem.
    Intel X25-M Boot Drive (OS and Programs) 200MB/s Read & 90MB/s Write
    Corsair X32 200MB/s Read & 100MB/s Write
    WD Caviar Blue 640GB C (Steam, Games, Storage, Temp Files & Folders, etc)
    Samsung F3 500GB Backup/Images
    Noctua 1300RPM 19dB case fan (rear extraction)
    3 x 140 MM Coolermaster LED fans (one front intake, one top extraction, one side intake)
    Dell Ultra Sharp 2209WAf E-IPS @ 1680x1050

  2. #22

    Default Re: UD3R plus GTX 260

    Nice Psycho, u read my mind dude. Decided to try my bro's card out on his identical machine. I had to download atitool onto his so i chose a different server to get it from.

    tested immedietly on his to 700/1400/1250 and did the same to to mine afterwards , same clock speeds , both are currently running about an 1.5 hours.

    My GPU temp is 74 , though i have cleaner cable management and Much better case flow. Our machines are identical.

    His is currently at 70...

    Overall it comes down to maybe a corrupted Tool install , or a corrupted file. Or as you said it , bugged.

    Thanks a mill all.
    i7 930 @ 4.2 ghz (200x21) 1.34 vcore 1.33 qpi
    Noctua U12P se1366 Push Pull w/scythe slipstreams
    6GBOCZ1333 @ 1600 - 9 9 9 24 1.64v
    Gigabyte EX58-UD3R f11
    Corsair tx750 PSU
    EVGA GTX260 SC
    Intel SSD80GBG2C1 OS/Apps
    WD Caviar Black 500gb Data
    ASUS Xonar DX
    Klipsch Promedia 2.1
    CM690 Case 3 in 3 out
    Windows 7 64bit

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •