Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 245

Thread: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz




  1. #91
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    Is that with the advanced tab clicked? Do you have to hit control + F1 in the BIOS to see MCH/FSB voltage settings?

    Try F8e >>
    http://forums.tweaktown.com/f69/giga...41/index2.html

    Also be sure you are using the latest Easytune >>
    GIGABYTE - Support&Download - Motherboard - Utility

    ET 6 (Should work, if not download 5 from above link)
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...lity&FileID=86

    Set PCIE to 100, unless you did that specifically for something. It could be causing your issues

    Maybe .225 or 2.5 MCH, rest looks ok possibly.

    Xoxide Going out of business sale, HUGE SAVINGS! >>
    Xoxide.com - Custom ATX Computer Cases, PC Mods, Computer Case mods, and Modded PC Cases

  2. #92
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nimbin, Australia
    Posts
    339

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    AAaaaaargh! Got me. Downloaded it from softpedia or the like. I will now go look for the right one.





    CPU
    =
    i7 950 - DO stepping - Batch #3014A844
    Cooling = EK HF Full Nickel
    - XSPC RX360 - Laing DDC 18W - XSPC Bay Reservoir
    Motherboard = GA-X58A-UD3R Revision 2
    , BIOS Version = Award FC
    Ram = 3x2gig Corsair TR3X6G1600C8D G
    Video = 2 X Palit GTX460 Sonic Platinum 1GB OC sli
    Monitor = 22" LG Flatron W2242T 1680 x 1050 Case = Coolermaster CM690
    PSU = Corsair HX850
    OS = Windows 7 Professional x64


  3. #93
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  4. #94
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nimbin, Australia
    Posts
    339

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    OK, but any thoughts on continuous boot loop?
    14 setting?
    wrong easy tune?
    other?





    CPU
    =
    i7 950 - DO stepping - Batch #3014A844
    Cooling = EK HF Full Nickel
    - XSPC RX360 - Laing DDC 18W - XSPC Bay Reservoir
    Motherboard = GA-X58A-UD3R Revision 2
    , BIOS Version = Award FC
    Ram = 3x2gig Corsair TR3X6G1600C8D G
    Video = 2 X Palit GTX460 Sonic Platinum 1GB OC sli
    Monitor = 22" LG Flatron W2242T 1680 x 1050 Case = Coolermaster CM690
    PSU = Corsair HX850
    OS = Windows 7 Professional x64


  5. #95
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    Well lets get your BIOS updated and settings in again, then see if it happens anymore. Then we will go from there.

    Easytune wrong or old version would not cause it.

    Settings 14? Ohh, memory, that don't matter much likely, but set to 15 for now anyway after you update the BIOS

  6. #96
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nimbin, Australia
    Posts
    339

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    Same Easy tune on GigaByte website and on my mobo CD. All same - same. No mch.





    CPU
    =
    i7 950 - DO stepping - Batch #3014A844
    Cooling = EK HF Full Nickel
    - XSPC RX360 - Laing DDC 18W - XSPC Bay Reservoir
    Motherboard = GA-X58A-UD3R Revision 2
    , BIOS Version = Award FC
    Ram = 3x2gig Corsair TR3X6G1600C8D G
    Video = 2 X Palit GTX460 Sonic Platinum 1GB OC sli
    Monitor = 22" LG Flatron W2242T 1680 x 1050 Case = Coolermaster CM690
    PSU = Corsair HX850
    OS = Windows 7 Professional x64


  7. #97
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    NO, it is FOR SURE not the same as what is on your CD, CD Drivers are ALWAYS Old and your X48 CD is super old

    Please download the one I linked, it is MUCH Newer
    GIGABYTE - Support&Download - Motherboard - Utility

    MCH or FSB may just not show up in your easytune, no big deal really.

  8. #98
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nimbin, Australia
    Posts
    339

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    That is a beta bios and not a final. I don't normally do them unless good reports. Do you recommend installing beta bios?





    CPU
    =
    i7 950 - DO stepping - Batch #3014A844
    Cooling = EK HF Full Nickel
    - XSPC RX360 - Laing DDC 18W - XSPC Bay Reservoir
    Motherboard = GA-X58A-UD3R Revision 2
    , BIOS Version = Award FC
    Ram = 3x2gig Corsair TR3X6G1600C8D G
    Video = 2 X Palit GTX460 Sonic Platinum 1GB OC sli
    Monitor = 22" LG Flatron W2242T 1680 x 1050 Case = Coolermaster CM690
    PSU = Corsair HX850
    OS = Windows 7 Professional x64


  9. #99
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    Ya, I ONLY use Beta's myself and since you board is old it may not ever be finalized or may not be anytime soon anyway

  10. #100
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nimbin, Australia
    Posts
    339

    Default Re: X48 DQ6 E0 E8500 at 4085Mhz

    Old? I guess so. I was advised X48 was the overclocking board and that p45 was the mass market board. Wasn't right.

    Ok. I'll update the bios.

    None of the easytune6 that i tried, including latest, showed anything other than screenshot above for voltages.





    CPU
    =
    i7 950 - DO stepping - Batch #3014A844
    Cooling = EK HF Full Nickel
    - XSPC RX360 - Laing DDC 18W - XSPC Bay Reservoir
    Motherboard = GA-X58A-UD3R Revision 2
    , BIOS Version = Award FC
    Ram = 3x2gig Corsair TR3X6G1600C8D G
    Video = 2 X Palit GTX460 Sonic Platinum 1GB OC sli
    Monitor = 22" LG Flatron W2242T 1680 x 1050 Case = Coolermaster CM690
    PSU = Corsair HX850
    OS = Windows 7 Professional x64


Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •