Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Windows 7 + GA-EP45-UD3P + SSD Need Tips!




  1. #11
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    3

    Default Re: Windows 7 + GA-EP45-UD3P + SSD Need Tips!

    Ok I've fixed it. For anyone curious, this is the RIDICULOUS solution to my problem.


    I was going to post a new thread, and decided to list the programs that were NOT working. I was about to list windows media player, until I realized I hadn't actually tried it. So I open it, it asks me to do the initial setup. So I go through it all, set it up, and ALL MY SOUND WORKS. I don't know what the heck that's all about, but I'm happy everything is good now.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Earth
    Posts
    6

    Default Re: Windows 7 + GA-EP45-UD3P + SSD Need Tips!

    Likely a problem with assigning your default audio device. Nice that it has been resolved.
    Intel Q6600 G0 1.325V VID @ 8x415MHz 1.45Vcore
    Xigmatek S1283
    GA-EP45-UD3P V1.0 F1
    0f
    F2-6400CL5D-4GBPQ
    MSI HD4870 1GB
    Samsung HD503HJ
    Windows 7 Pro x64 RTM
    Antec P180 + Corsair HX520


  3. #13
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Windows 7 + GA-EP45-UD3P + SSD Need Tips!

    Thanks for posting back your findings, that is odd to hear but glad it fixed your issues.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •