Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)




  1. #21
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Please send in a report and see what Gigabyte has to say about this, I think we are talking on this in another thread too right?
    GIGABYTE - Support&Download - Technical Service Zone

  2. #22
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    5

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Do you have a link for that other thread by any chance?

    As for sending in a report, is there a post on the proper way to do that? Thanks.

  3. #23
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Just follow the link above and fill out a form with your issue and info. They will get back to you in a few days normally.

    Ohh sorry, so maybe it was not you on the other threads, there was some users with USB issues similar to what you describe recently so I thought you may have been one of them. Here is the thread
    http://forums.tweaktown.com/f69/usb-...working-38794/

  4. #24
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    5

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Ok, not sure what exactly happened, but it is fine now. A few reboots later and all the devices are starting after reboot. So, I am good. For now. :-)

  5. #25
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Hmm, did you change anything?

    Well nice to see it is working now anyway, but it would be nice to know what caused it and how it got fixed in case it happens to you again later on. Hope you can find out, or it doesn't happen anymore.

  6. #26
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    5

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Well, like I had stated earlier I flashed the BIOS to F12. I went back and set it to Optimized Defaults and rebooted a few times. Guess the BIOS finally did rescan all the DMIs. Only thing I can think of really.

  7. #27
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Ahh ok, well thanks! It was likely the BIOS update that fixed it, causing the DMI Pool to rebuild like you thought.

    Glad it's working for you now though! Post back anytime

  8. #28
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    5

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    What is weird is that it didn't work right after flashing the BIOS and resetting all the settings. It took about 10 reboots after that to actually fix itself. I guess that is a lesson learned. If at first it doesn't work, reset the setting to Optimized and try again.

  9. #29
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: UD3P Realtek LANs This device cannot start (Code 10)

    Hmm, well at least it's working now!

    Good luck with this, hope it stays working for you now!

    Post back anytime

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •