Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: New machine: ep45-ud3p posting, then crashing




  1. #21
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    8

    Default Re: New machine: ep45-ud3p posting, then crashing

    Thanks whovous, I'll take a look at those tonight after work. I'm not planning on overclocking - just running things vanilla at the moment to see how 3.0Ghz and 8GB DDR2 plus 512MB video treat me. Is this (temp monitoring and CPU stress testing) still something I should look into?

  2. #22
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    35

    Default Re: New machine: ep45-ud3p posting, then crashing

    If you are not overclocking, it is not a matter of life or death, but it is still worth knowing about, I think. You don't need to run it often, but if you find a problem, it will definitely be worth the time spent.
    MOBO - GIGABYTE GA-EP45-UD3P v1.6, FB Bios
    RAM - G.SKILL(2 x 2GB) DDR2 1066 (F2-8500CL5D)
    CPU - Intel Core 2 Duo E8500 Wolfdale 3.16GHz (currently at 450 x 9 w/ ~31C Idle and 60C @ Full Load) - Zalman 9700 cooler
    GPU - GIGABYTE GV-R485OC-1GH Radeon HD (no OC) Zalman VF2000 cooler (27C idle)
    HDs - OCZ 60G SSD boot drive - WD Caviar Black - WDC WD1001FALS-00J7B1 - 1 TB; Maxtor 6L200S0 (200G) (Both SATA)
    DVD-ROMs - Plextor PX-880SA - (SATA Burners)(2)
    Sound - Omega HT Claro via Monsoon Speakers
    PSU - CORSAIR CMPSU-520HX 520W
    CASE - Antec 300 (Scythe Fans)
    Windows 7 64bit - Home Premium

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •