Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: GA-P55-UD3R Front USB Issues




  1. #31
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Adelaide
    Posts
    10

    Default Re: GA-P55-UD3R Front USB Issues

    likewise i have the ga-p55-ud3r gigabyte motherboard and the rear usb all work but the front do not (for usb flash drives and external drives) and yet a mouse on all 4 front usb sockets work fine.
    mouse uses 5v dc so it cant be incorrect wiring or interface.

    I suspect that the front f_usb1 and f_usb2 sockets on the motherboard wont work at usb2.0 and yet do at usb 1.0 connection modes. Thats the only explanation i can see so far. I have reported to Gigabyte by their fault reporting system and so we will wait and see.

    thanks/
    Last edited by minsik; 01-17-2010 at 06:26 AM.

  2. #32
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    39

    Default Re: GA-P55-UD3R Front USB Issues

    Quote Originally Posted by minsik View Post
    likewise i have the ga-p55-ud3r gigabyte motherboard and the rear usb all work but the front do not (for usb flash drives and external drives) and yet a mouse on all 4 front usb sockets work fine.
    mouse uses 5v dc so cant be incorrect wiring or interface. I suspect that the front f_usb1 and f_usb2 sockets ont he motherboard wont work at usb2.0 and yet do at usb 1.0 conndection modes. thats the only explanation i can see so far. I have reported to Gigabyte by their fault reporting system and so we will wait and see.

    thanks/
    amazing lack of quality control

  3. #33
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Adelaide
    Posts
    10

    Default Re: GA-P55-UD3R Front USB Issues

    RE GA-p55-ud3r MB bios F4 and front usb problem which works on mouse and 1.0 but not 2.0 usb devices like flash drives and external hdd usb.

    Reply from Gigabyte to check my connectors and see how it goes I explained that above proves that cables and connectors are ok!
    Now bios F5B has been released i try that. Yes it miraculously fixed USB problem. I am happy to resolve problem.

    But why cant Gigabyte support be a man? Ok we have USB problem. Wait for fix coming soon. Thats all is needed. Honesty i customer dealings.

    So far all devices work on external usb sockets a1 since bios update.

    Mr Gigabyte quality control needs boot in backside for problem as you say and not admitting to a problem.

    However i understand say nothing to anyone policy of large companies as they are so scared i will sue them! Woe is me.

    Anyway usb problems try bios F5B release today.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •