Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: GA-EP45-UD3P locks with Q9400 CPU




  1. #11
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  2. #12
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5

    Default Re: GA-EP45-UD3P locks with Q9400 CPU

    Quote Originally Posted by bmcent1 View Post
    The board is new and had the FB version of the BIOS on it already, which I think is the latest (I checked Gigabyte's support and there was nothing newer than FB.)

    I've sent the CPU back already. I don't have another mother board I can test in.
    Just wanted to post a follow-up -

    I RMA'd my Q9400 that would lock up immediately after successful POST.

    Received the replacement Q9400 yesterday. The new processor works great, no BIOS update needed, or anything tricky. So 90% sure it was just a bad CPU... doubt that happens often.

    I also switched to DDR2-800 (from DDR2-667) at the same time, so there's a little chance that helped something out. But the old memory was thoroughly tested in Memtest.

    New system made it through 3 passes of Memtest with no increase on DRAM voltage. Also made it over night with 4 Prime95 torture test threads burning i the CPU.

    Very happy with the system!

    Thanks again for the links and advice in this thread.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •