Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: GA-EP43-UD3L will not Shutdown




  1. #21
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    usa
    Posts
    2

    Default Re: GA-EP43-UD3L will not Shutdown

    Oh Wow. Glad I am not the only person with this issue. It has been wrecking my brain for over a month. I have tried two different power supplies, re-seating the board, messing with the power button cable, reformat, different versions of Windows 7 (32bit & 64bit), etc....

    Now that I've seen this forum, I decided to open a support ticket with Gigabyte. Has anyone found a resolution beside turning off dual channel memory?

  2. #22
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    usa
    Posts
    2

    Default Re: GA-EP43-UD3L will not Shutdown

    Quote Originally Posted by THizzle7XU View Post
    If you want dual channel mode, you need to adjust the multiplier in the BIOS. 2.00D worked nicely for me, but your config could be different.
    I changed mine to 2.00D and it actually shutdown. I tried 2.40B and it works as well. I am going to stick with 2.40B since the memory will run at 800 mhz. Although I want my 1066 that the memory is supposed to handle :(

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •