Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40

Thread: P35-S3G Optimized Defaults Probelm




  1. #31
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Just 2.00
    no letters behind any of the settings.

  2. #32
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Ahh ok, just wondered, still waiting to hear back though on this. I asked the engineers to have a look at the TM2 issue an the current BIOS for this model.

  3. #33
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    ok thanks alot for the help

  4. #34
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    I will let you know when/if I hear anything back on this, in the meantime you can also send in a report if you like. That would get a few more people looking hopefully, since P35 is old the more people we ask the better >>
    GIGABYTE - Support&Download - Technical Service Zone

  5. #35
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Yes i sent an email to them, sent them a link to this forums post. They linked me to the RMA section, so i guess i'm gonna send it in
    Last edited by idiot420; 12-03-2009 at 05:39 AM.

  6. #36
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Really? That quick, and did they not offer any other advice?

    I guess it could be the board, but it really sounded BIOS related to me? Ohh well, maybe since this board is so old they will send you back something new instead?

    Good luck to you on the RMA, let us know how you get along with it.

  7. #37
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Just got the Mobo back today, got it all up and going.. same problem it's like they didn't do anything..

    Load Optimized Defaults (3ghz)
    Reboot
    Bios
    Reports as 2Ghz

  8. #38
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    They sent back the same board you sent?
    What did they say they do with it if anything at all.

  9. #39
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Yes it's same board, and no they didn't tell me anything at all. i didn't even know they were shipping it back till i sent an email asking about status. If i can't figure out something myself i'll just use it like it is till i can buy a new mobo.

  10. #40
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: P35-S3G Optimized Defaults Probelm

    Ask them, you paid for the board you deserve one that works.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •