Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: EP43-UD3L New Build - Fans Spin but No Post




  1. #21
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: EP43-UD3L New Build - Fans Spin but No Post

    Great to hear all went smoothly!

    Post back anytime if you need more help with anything

  2. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    28

    Default Re: EP43-UD3L New Build - Fans Spin but No Post

    One little side question about his E5200 CPU his VID is 1.275v where mine is 1.175 does that affect the board or anything. The board picked up the VID and I manually adjusted the VID as I always do. Mine 1.175 vs 1.275 for his - sounds like he got a crap chip or is it better then mine?

  3. #23
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: EP43-UD3L New Build - Fans Spin but No Post

    Nope, all the means is that is what the chip tested with and left the factory programmed to use.

    It does not mean one is better than the other at all, sometimes yes this might be true but it is never something to gauge a CPU by really.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •