Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 45 of 45

Thread: EasyTune 6 doesn't open




  1. #41
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Melbourne
    Posts
    23

    Default Re: EasyTune 6 doesn't open

    Yes mine does that, but even the smallest voltage increase causes it to crash the system.
    If yours works properly, are you using an ATi graphics card?

  2. #42
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    600

    Default Re: EasyTune 6 doesn't open

    im using easytune b09.1120.1 i updated to the latest one and everytime i adjusted a voltage setting it would hard lock(freeze) the pc in win7 and xp so i went back to b09.1120.1 and it doesnt lock up when i change voltages, i have an old ati x1950 pro and no problems with eastune detecting it,for all the ati 5000 series owners your just gonna have to wait for gigabyte to fix easytune so it detects your cards without crashing
    Gigabyte ex58-ud5 f12 bios
    Intel i7 920 d0 @3.8ghz 24/7-normal cpu voltage 1.18750v/c1e/turbo/multi threading enabled
    Ocz reaper DDR3 PC3-14400 (1800MHz) 3x2gb (OCZ3RPR1800LV6GK) 8-8-8-24-1t-@1.64v-1.3qpi
    Thermolab Baram cpu cooler
    Dual Boot
    1xsamsung 750gb hard drive-win7 ultimate 64
    1xsamsung 750gb hard drive-windows xp pro 32
    Ati x1950 pro gpu
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    1050w psu
    Nzxt lexa case
    http://i40.tinypic.com/2z3w377.jpg <=3.8ghz overclock template

  3. #43
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Chambersburg, PA
    Posts
    103

    Default Re: EasyTune 6 doesn't open

    Quote Originally Posted by Eilandgast View Post
    Same problem in Easy Tune: 'cannot load the device driver'.
    System is new and clean: no other software installed except Windows 7 (64) and up-to-date hardware drivers.
    Graphic: Club ATI 5850, driver Catalyst 9.12 (without hotfix), Windows 7 X64, Mobo: 790XTA-UD 4, AMD Phenom II X4 955
    Same thing here as well.
    It opens/runs, but hesitates on startup and generates the aforementioned error.
    UD3P (FD) rev.1.6
    Clean Win7 64bit Ultimate
    HD 5770 Catalyst 9.12 (w/o hotfix)
    OCZ Vertex Turbo

    I only installed it because of requests for screenshots of the Voltage tab though....don't plan on ever using it. but thought I'd provide feedback anyway.


    Thermaltake Level 10 GT Snow Edition
    ASUS Maximus Extreme Z
    i7Core 2600k Sandy Bridge
    Swiftech H20-X20 Edge HD
    16GB Corsair Vengeance 1600
    (5) 120GB OCZ Agility 3 SSDs
    Evga GeForce GTX 580
    Ultra X4 1600W PSU
    Lite On BD Burner
    ASUS CD/DVDRW
    Creative XFi Titanium Fatal1ty Champ
    Klipsch Pro Media 5.1
    Ultra Aluminus Card Reader, eSATA, USB3.0
    Drobo (4Bay) 6TB
    Icy Dock (4Bay) 1.5TB
    Logitech G19 Keyboard
    Cyborg RAT-9 Mouse

  4. #44
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    bangkok
    Posts
    6

    Default Re: EasyTune 6 doesn't open

    same problem here, cannot load driver.
    still waiting for the fix.
    http://valid.canardpc.com/cache/banner/1087510.png

    Intel i7 920 @ 4.0 Ghz
    Cooler Master V8 ( with washers in backplate )
    Gigabyte x58a ud7
    Power Color 5870 crossfirex
    6 gb Corsair 1600 XMS
    Seasonic 650
    1Tb WD 64MB green
    LG PQ10 42 Plasma

  5. #45
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    97

    Default Re: EasyTune 6 doesn't open

    Quote Originally Posted by gubs View Post
    same problem here, cannot load driver.
    still waiting for the fix.
    Me same problem. GA-870A-UD3 Rev. 3.1 , Win 7 64bit, graphics ATI radeon hd 6670

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •