Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with OC E8400 + GA-EG41MF-US2H




  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    alabama
    Posts
    1

    Question Problems with OC E8400 + GA-EG41MF-US2H

    Hello Everyone,

    just got a brand new GA-EG41MF-US2H Motherboard and an E8400.
    tried overclocking, but i cant get my FSB above 343. enything higher causes the machine not to boot and resets the values. I read in another forum that from a guy who had exactly the sam, 343 and not a bit more. Is this a Fault in the Mainboard or the Chipset? Tried another E8400 from my desktop PC which runs @3,6 ghz sinca ages, no success. Tried also to replace the memory, nada. Latest Bios is on the Board (F4).Is it true that you can't overclock this board just like i read ? I also tried different voltages, mem speeds, i cant get the CPU higher than 3,08 GHZ @ FSB 343 :-( Any help ? Suggestions?


    Thanks!
    Last edited by killerloop666; 01-09-2010 at 06:39 AM. Reason: Added a line...

  2. #2
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: Problems with OC E8400 + GA-EG41MF-US2H

    Might as well be the chipset. My P43 board for example won't go above 418FSB, while P35/P45 boards are capable to do 500+FSB.
    What kind of memory do you have?
    Post failed OC BIOS settings using the template in this post (delete irrelevant entries).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •