Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: GA-EX58-UD3R (1.6) Will Not POST




  1. #11
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-EX58-UD3R (1.6) Will Not POST

    mgwenz, if you need help please explain your issue and also give us your full specs and current settings you are trying (Template in my signature for settings)

  2. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    18

    Default Re: GA-EX58-UD3R (1.6) Will Not POST

    G'day Lsdmeasap,
    I don't want to hijack this thread, so I am continuting to post here with details.
    Last edited by profJim; 05-06-2016 at 06:14 PM. Reason: corrected link to new thread
    --
    CPU i7-920 (D0), mild OC to 3.33Ghz
    Mobo Gigabyte EX58-UD3R rev 1.6 (bios FI)
    Cooler Noctua NH-U12P SE2
    Memory 6Gig of Corsair TR3X6G1333C9, stable at 9-9-9-24-1T (looooong story)
    PSU Antec TruPower New 750
    Storage WD Velociraptor + WD Caviar Black
    Graphics Radeon HD5850
    OSs Windows 7 64-bit Ultimate, Ubuntu Lucid beta
    (only a matter of time before switching back to Debian, and probably Arch again at some point)

  3. #13
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •