Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 57 of 57

Thread: Weird GA-EP43-UD3L Issues




  1. #51
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    go with an ati 5xxx series,fermi are power hungry and run very hot
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #52
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Florida
    Posts
    20

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Thanks for giving me models to look up. Also my nephew recommended me 4890. At this moment he has two CrossFire mode

  3. #53
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Florida
    Posts
    20

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Running how hot? I don't want to be running to the Post Office back and forward sending RMAs, lol But I will reach on the model that you gave me

  4. #54
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Quote Originally Posted by KakoNegro View Post
    Running how hot? I don't want to be running to the Post Office back and forward sending RMAs, lol But I will reach on the model that you gave me
    90-100c with the fans on autothe gtx480.The ati 5870's youll find wont go over 70c
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #55
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Florida
    Posts
    20

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Thanks, it took me a while to custome the case (I wasn't working). Thanks for the Tip. Am seeing that ATI it is kicking but now.

  6. #56
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    united states
    Posts
    2

    Wink Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Well I don't know if you looked closley at the specs or the actual memory vendor list but this MoBo does not take DDR3, it takes DDR2. I know this because I have the same board. Hope it helps.

  7. #57
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    united states
    Posts
    2

    Default Re: Weird GA-EP43-UD3L Issues

    Quote Originally Posted by mtxmiller View Post
    About 6 months ago I purchased and built a new machine parts included:

    Crucial 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1066
    BFG Tech BFGEGTX260896OCE GeForce GTX 260
    Intel Core 2 Quad Q8300 Yorkfield 2.5GHz
    Antec Basiq BP500U 500W PSU
    and Gigabye GA-EP43-UD3L

    The system has been great for the past few months then all of a sudden last week I woke up to the machine continually restarting. Now when I turn it on, it will post and sometimes start up windows. After less than 5 minutes it will automatically restart and continually restart without posting. (the fans will stop, the "phase leds" will turn off, then everything turns back on and the process repeats)

    I have played with removing the memory and re inserting it. I have dusted and cleaned the system. I have also reset the BIOS and removed the CPU and videocard just to see if reinserting hardware would fix it.

    It will sometimes post and let me get into the BIOS for a few seconds if I let it sit for approx. 30 mins.

    I am pretty sure there must be something wrong with the motherboard, but I wanted to see what you guys though before I tried to RMA it.
    Well I don't know if you looked closley at the specs or the actual memory vendor list but this MoBo does not take DDR3, it takes DDR2. I know this because I have the same board. Hope it helps
    Last edited by ColdG1n; 07-22-2010 at 01:41 AM.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •