Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: GV-NX96T512HP rev. 3.0




  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    23

    Default GV-NX96T512HP rev. 3.0

    Hi everyone! Couple of days ago i bought this Gigabyte Geforce 9600 GT 512 MB DDR3 Silent card to replace in my HTPC. And this is my first card that i experience it, the Bios and post sequence are not shown at full screen. My old 8600 and rest of the cards i had before, had always showed full screen. Ofcourse in Vista everything is ok after installing drivers and setting resolution. I just don't know, this is odd or common along the GFX's?



    ----------------------- Solved ------------------------

    This card is PCIx 2.0 and i used it in PCIx 1.0. When i moved card to the rig with PCIx 2.0 it showed post sequence and bios in full screen like it should be.
    Last edited by VenuS; 02-09-2010 at 05:23 PM.
    Gaming Rig
    Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 Ghz | Gigabyte EP45-DS3R (F10g) | G.Skill (4x2) 8GB DDRII PC-6400 (5-5-5-15) | BFG GeForce 260 GTX Core 216 896 MB OCX |
    WD 160 GB 7200 SATAII x2 (RAID0) | WD 150 GB Raptor 10K RPM 16 MB SATAII (Storage,Page) | Seasonic M12-500W | Raidmax Scorpio 868 (Clear Window)
    HTPC
    AMD Athlon 64 X2 4200 + @ 2.2 Ghz | DFI NForce4 LP SLI-D (3/29)| OCZ (2X1) 2GB DDRI PC-3200 SO (2-3-2-5) | Gigabyte GeForce 9600 GT 512 DDR3 Silent |
    WD 80 GB 7200 8 MB IDE | Tagan i-Xeye 420W | ThermalTake Mozart Silver (VC-4000)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •