Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Single stutter at windows 7 starting animation?




  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Newegg
    Posts
    31

    Default Single stutter at windows 7 starting animation?

    Hello, I have a single stutter at the windows 7 starting boot logo animation, when the dots begin to appear, while moving there is like a 1sec single stutter in this animation, anyone noticed that?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    600

    Default Re: Single stutter at windows 7 starting animation?

    try disabling all unused drives from bios,floppy drives ect.....maybe a try a clean install of win7? or do a start up repair with the win7 tools on the installation disc?
    Gigabyte ex58-ud5 f12 bios
    Intel i7 920 d0 @3.8ghz 24/7-normal cpu voltage 1.18750v/c1e/turbo/multi threading enabled
    Ocz reaper DDR3 PC3-14400 (1800MHz) 3x2gb (OCZ3RPR1800LV6GK) 8-8-8-24-1t-@1.64v-1.3qpi
    Thermolab Baram cpu cooler
    Dual Boot
    1xsamsung 750gb hard drive-win7 ultimate 64
    1xsamsung 750gb hard drive-windows xp pro 32
    Ati x1950 pro gpu
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    1050w psu
    Nzxt lexa case
    http://i40.tinypic.com/2z3w377.jpg <=3.8ghz overclock template

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Newegg
    Posts
    31

    Default Re: Single stutter at windows 7 starting animation?

    I tried clean install but didn't help, and most things are disabled in bios

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1

    Default Re: Single stutter at windows 7 starting animation?

    I've seen this on my system. It seems to be an issue with memory timing. If you are running on the ragged edge, it may restart. Mine often would stutter, then hang up.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Newegg
    Posts
    31

    Default Re: Single stutter at windows 7 starting animation?

    Quote Originally Posted by PaulProe View Post
    I've seen this on my system. It seems to be an issue with memory timing. If you are running on the ragged edge, it may restart. Mine often would stutter, then hang up.
    Mine has been running like that for weeks but never hanged.
    Also my system is stable 4h memtest 4.00, 6h prime and 3h linx

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6

    Default Re: Single stutter at windows 7 starting animation?

    Mine is the same when it happens I notice the fan slows down

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •