Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Random freeze-up on Gigabyte P55A-UD4P




  1. #21
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Greece-Xanthi
    Posts
    8

    Default Re: Random freeze-up on Gigabyte P55A-UD4P

    Hmmm, reminded men of my problem, only I don't have raid or any strange hdd settings. But there are similarities between your setup and mine.

    http://forums.tweaktown.com/f69/p55-...problem-36851/

  2. #22
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    11

    Default Re: Random freeze-up on Gigabyte P55A-UD4P

    Well, after about three weeks, I think I can safely say my problems are behind me. There have been zero freeze-ups, hangs or stutters. System is running smoothly and i am slowly re-installing my apps as the need arises. I want to take the time to thank everyone involved who kindly gave thier time, expertise or suggestions in resolving the issue.

  3. #23
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  4. #24
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    11

    Default Re: Random freeze-up on Gigabyte P55A-UD4P

    Lol.. I knew this was coming as a question.. Well.. 1 of two things.. either the Raid array.. or..most likely a hot swappable hard drive that wasn't pushed in correctly. If the dta and/or power wasn't getting to the hard drive, that would probably account for the lock-ups. Boy, always check the most mundate and simplest possibilities: they are usually the source of the problem

  5. #25
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Random freeze-up on Gigabyte P55A-UD4P

    Haha! Well I went back and looked, since I was unsure how it was solved, and didn't find an answer :)

    Well at least it is working for you now! You going back to RAID or not just yet?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •