Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 264

Thread: GV-R587UD-1GD Problems




  1. #71
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    israel
    Posts
    262

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    when iam playing 3d all works fine but when i watch stupid hd movie or 2d like desktop .....etc its stuck and crashed so what i suspect is wrong freqncy for 2d and uvd for hd i need the spicefic settings for each one of those can you give me these worked settings i didnt overclock something all default........................................... ......

  2. #72
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    282

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    Can you show me your default clock profile please. Every card is different but for 2d clocks you could start off with 300/500 and see how you do with that.

  3. #73
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    PL
    Posts
    50

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    In c:\Users\MY user\AppData\Local\ATI\ACE\
    Profiles.xml and manifest.xml - in atachment.

    Regards,
    Last edited by Payti; 04-22-2010 at 01:40 AM.

  4. #74
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    282

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    Hmm thats weird as your clocks seem to be currently set to 850/1200 24/7 i.e. no idle mode. If you look in CCC at overdrive, does it show your clocks at being those speeds at idle?

  5. #75
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    PL
    Posts
    50

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    Yes now in 2D mode (Desktop Win 7 x64) I see in CCC on both cores @157 MHz and @1200 MHz MEM (current values). In MSI AF and G15 LCD display now I see the same.

    Regards,

  6. #76
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    282

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    157/1200? that's a weird idle and is different to the profile you posted.

  7. #77
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    PL
    Posts
    50

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    Hm .... that's i have ....

  8. #78
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    israel
    Posts
    262

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    my 2d gpu clock is 600

  9. #79
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    282

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    are you sure your reading where it says Current values in CCC?

  10. #80
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    282

    Default Re: GV-R587UD-1GD Problems

    Quote Originally Posted by Payti View Post
    Hm .... that's i have ....
    But thats different from the profile you posted. You using CCC 9 or 10 series?

Page 8 of 27 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •