Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!




  1. #11
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hong Kong
    Posts
    7

    Default Re: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Have any luck yet teob?

    Did you test the disks yet? Please do because DOA happens more often then we would like to admit.
    still no luck .. I have tried to use floppy instead of nlite to install the Raid driver. and plug DVD drive to SATA3_5 and set it as IDE still blue screen then reboot.

    however weird that by using floppy and DVD as IDE. the Window Starting screen stay longer than before.

    I'm blank on this problem now~

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!

    Maybe it is your install media? Try burning it again on the slowest setting you can.

    Do you get a BSOD error code? Looks like 0x00000000, if so what is it? You may need to look fast :) It should be on the left side of the screen towards the middle when it BSOD's

    Ohh! XP, are you sure this install disk is SP1 or greater? It MUST be to install to a PCIE motherboard. If you are not sure let me know and I will show you how to verify what type it is.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hong Kong
    Posts
    7

    Default Re: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!

    the installation disk is SP3 and using 8X for burning..

    o yea.. i should look at the error code..
    I used disable automatic reboot on system failure.
    and the error code is different now ...

    before using floppy and DVD as IDE.
    the Error code was
    0X0000007B (0xF78DE524,0xC0000034, 0x00000000,0x00000000)

    now the error code become
    0X0000007B (0xBACC3524,0xC0000034, 0x00000000,0x00000000)

    I understand that 7B usually related to storage hardware,
    but I don't really know what are those 4 parameters means. Please Advise.
    (maybe isn't because I have changed the 2nd HDD port from SATA3_2 to SATA3_3?)

  4. #14
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hong Kong
    Posts
    7

    Default Re: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!

    Finally solved ...

    I guess the problem is not related to any hardware setting problem..

    Thanks Lsdmeasap
    you are very right.. it seems nlite really have messed up my window installation ..

    The story is quite lucky..I was searching for another floppy disk in my old PC stuff.
    and I found my original winXP installation CD and by remember you saying nlite could mess things up.
    so I give it a try...and IT WORKS!!!!!
    (coz I always been using nlite to install most of my drivers, so most of time I depend on nlite, so I guess I need to change my habbit in some occasions)

    Thank you so much for everyone and Sorry at the end it is kind of a stupid mistake I had made.

  5. #15
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ga-890gpa-ud3h raid-0 bsod!! Please help!!

    Great to hear you solved this!!

    Nlite works, but I have had issues as well so it is not always 100% trustworthy. Were you using the latest version? If so, and you if you care, maybe you could send in a report to the creator and see if he can fix the problem for others later on.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •