Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: GA-X58A-UD5 fails to post




  1. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    600

    Default Re: GA-X58A-UD5 fails to post

    im glad you finally fixed it
    Gigabyte ex58-ud5 f12 bios
    Intel i7 920 d0 @3.8ghz 24/7-normal cpu voltage 1.18750v/c1e/turbo/multi threading enabled
    Ocz reaper DDR3 PC3-14400 (1800MHz) 3x2gb (OCZ3RPR1800LV6GK) 8-8-8-24-1t-@1.64v-1.3qpi
    Thermolab Baram cpu cooler
    Dual Boot
    1xsamsung 750gb hard drive-win7 ultimate 64
    1xsamsung 750gb hard drive-windows xp pro 32
    Ati x1950 pro gpu
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    1050w psu
    Nzxt lexa case
    http://i40.tinypic.com/2z3w377.jpg <=3.8ghz overclock template

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X58A-UD5 fails to post

    Sorry I missed that when I was replying before. This seems to be a common issue due to older stock having old BIOSes.

    Glad to see you were able to update your BIOS easily, hope they didn't charge you a arm and a leg to flash it!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •