Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: Marvell Raid 0 is not working!




  1. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Just over $200 a piece after eBay buck and Bing cashback

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Ahh well that aint bad at all!

    You find the secret to instant cash back yet? I have got it once on ebay @ $400 purchase, but I know someone who got it about 10 times in a row from various places including ebay.

  3. #13
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Happened once. Got my BING eBay cash back the next day.

    Didn't know why, probably some bugs at BING!

  4. #14
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    It happens often, some people say from certain places/items/prices, others say it is random, but I do know it is not a glitch.

    Just wish I knew the secret, instant cashback is nice! When I got it on the $400 purchase on ebay I received the cashback already before I even got the paypal email about the pruchase

  5. #15
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    How come current read/write speeds of the RAID O from Crystal Disk Mark are slower than two weeks ago?

    Current read/write speeds are in low 200MB/s versus around 250MB/s two weeks ago?

  6. #16
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Fragged disk? Overclock/memory speeds matter too, so if you changed this it could be part of the cause.

    Use Perfectdisk :)

  7. #17
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Have done few more tests from ATTO and HD Tune. Results show average read as 250MB/s except from Cystal Disk. Don't know why but uninstall and reinstall Cystal Disk and still get 200'ish MB/s reading....

    But how come it showed 250MB/z read/write speeds before? Must be some kind of incompatible issues to the drives.

  8. #18
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Not sure? Is it the latest version?

    Are you comparing the same versions, I mean your previous 250 tests were they on the same version you are using now?

  9. #19
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    yes. same site, same download.

    strange. but i want to found out.

  10. #20
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Marvell Raid 0 is not working!

    Same site, same download = Yes

    But... Same version = ?

    Did you save images of your previous testing, if so the version # is noted in the top of the window.

    Maybe you used different version before, or 32 instead of 64, ect?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •