Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: GA-EP45-UD3P won't post




  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    USA
    Posts
    1

    Unhappy GA-EP45-UD3P won't post

    Hello,

    I put together a PC about a year ago, and it's been running fine until now. I removed the DVD drive to put into another machine temporarily, and when I moved it back, all hell broke loose.

    Now the PC won't boot at all. I get all 6 phase LED lights, a loud beep, the CPU fan starts, and that's it. The screen is pitch black.

    I checked all of the wires and nothing is loose. I unplugged the optical drive, and removed one of the RAM sticks, then tried one stick in different slots. Nothing happens.

    I'm not sure what my next step is. All of my parts were running fine this morning, so I'm assuming it's something I did wrong, and I'm overlooking. Any ideas are welcome.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-EP45-UD3P won't post

    Can you please look and make sure you did not break off any capacitors behind the DVD Drive?

    Look on the board and on the bottom of your case, I just thought of this because recently and in the past I have seen a few users break off items changing out DVD drives and this just reminded me of that, so check it out.

    If nothing is broke try clearing the CMOS using the long method outlined in post #2 here
    http://forums.tweaktown.com/f69/bios...h-guide-27576/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •