Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...




  1. #11
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    9

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    I've seen lots of threads on the ATI/AMD forums where people fixed similar issues with a bios update for the motherboard. A lot of people had problems with it with older mobos too, specifically PCI-E 1.0

    I already contacted tech support so hopefully they'll get back to me soon.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    USA
    Posts
    41

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Have you tried the GPU in another system?
    • GA-X58A-UD3P v2 FH1 bios
    • i7-950 Bloomfield D0 @ 3.8GHz, 1.9v, 34/94* typical
    • Corsair H100 Liquid CPU Cooler
    • 12Gb Patriot Viper Xtreme DDR3 1600MHz LLK sieres @ 1700MHz 1.65v 8-9-8-24 1T
    • Thermaltake TR2 RX 850w 80+ PSU
    • 2x Sapphire AMD Radeon HD 6850 Crossfire
    • 4x WDC 500GB HD's 64Mb cache intel Raid0
    • 2x WDC Black 1Tb HD's 64Mb cache Marvell Raid0
    • Dual 32" Samsung HDTV's, HDMI video @120Hz
    • 2x LG BH12 BDR RW Drive
    • Cooler Master Cosmos Pure Black full tower cases
    • Logitech Z5500 5.1 Surround System

  3. #13
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    9

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Yes the GPU has been tested, it works. I had it in with another PCI video card, hmmm it
    does the error beeps, this time it did 1 really long one followed by 3 long beeps. then a short beep like you get when the computer starts properly.

    So I let it sit for a while and switched over to the PCI, it shows the windows login.....
    Maybe its a power issue or something then.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    USA
    Posts
    41

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Do you have you motherboard manual, if so it will list the most common error codes in the toubleshooting section see if its in there. 1 long and 3 short is no video or bad video ram. the next "1 beep", is the error continuous?
    • GA-X58A-UD3P v2 FH1 bios
    • i7-950 Bloomfield D0 @ 3.8GHz, 1.9v, 34/94* typical
    • Corsair H100 Liquid CPU Cooler
    • 12Gb Patriot Viper Xtreme DDR3 1600MHz LLK sieres @ 1700MHz 1.65v 8-9-8-24 1T
    • Thermaltake TR2 RX 850w 80+ PSU
    • 2x Sapphire AMD Radeon HD 6850 Crossfire
    • 4x WDC 500GB HD's 64Mb cache intel Raid0
    • 2x WDC Black 1Tb HD's 64Mb cache Marvell Raid0
    • Dual 32" Samsung HDTV's, HDMI video @120Hz
    • 2x LG BH12 BDR RW Drive
    • Cooler Master Cosmos Pure Black full tower cases
    • Logitech Z5500 5.1 Surround System

  5. #15
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    9

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Nope it just does it once and the computer seems to start booting.
    And just read other people have been using this video card with the P35 chipset, so there's no reason this one wouldn't work.
    I guess it's down to the Power Supply then...But would lack of power cause the error beeps?

  6. #16
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    USA
    Posts
    41

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Hummmmm... the only other code I can think of with 3 long beeps is keyboard or keyboard card error, but if that was the case you would see that on screen. Have you tried the simple rule and load optimized default in the bios?
    • GA-X58A-UD3P v2 FH1 bios
    • i7-950 Bloomfield D0 @ 3.8GHz, 1.9v, 34/94* typical
    • Corsair H100 Liquid CPU Cooler
    • 12Gb Patriot Viper Xtreme DDR3 1600MHz LLK sieres @ 1700MHz 1.65v 8-9-8-24 1T
    • Thermaltake TR2 RX 850w 80+ PSU
    • 2x Sapphire AMD Radeon HD 6850 Crossfire
    • 4x WDC 500GB HD's 64Mb cache intel Raid0
    • 2x WDC Black 1Tb HD's 64Mb cache Marvell Raid0
    • Dual 32" Samsung HDTV's, HDMI video @120Hz
    • 2x LG BH12 BDR RW Drive
    • Cooler Master Cosmos Pure Black full tower cases
    • Logitech Z5500 5.1 Surround System

  7. #17
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    9

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    Yeah one of the first things I tried, many times. I'm going to try out a more beefy PSU tomorrow and see if that helps.

  8. #18
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: EP43-UD3L Rev 1.2 - Radeon 5750 No Signal...

    1 short: System boots successfully
    2 short: CMOS setting error
    1 long, 1 short: Memory or motherboard error
    1 long, 2 short: Monitor or graphics card error
    1 long, 3 short: Keyboard error
    1 long, 9 short: BIOS ROM error
    Continuous long beeps: Graphics card not inserted properly
    Continuous short beeps: Power error

    Sounds like keyboard to me, but many of these can mean other things and or be caused by other things, so it's hard to say

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •