Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: X58ud7 doesn't start...




  1. #21
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X58ud7 doesn't start...

    Nice to see you got this all sorted out mostly now, I thought it sounded like a short or incorrect wiring as well.

    If you still have issues with your front panel power connections take a picture of your Power switch and reset switch cables, and then I can tell you which wires to connect to to which header connection. I'll edit/mark it on your image

    The LED wires are much easier to deal with, they will either work fine if connected backwards or not work at all letting you know you need to switch the +/-

  2. #22
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    France
    Posts
    9

    Default Re: X58ud7 doesn't start...

    Thank you everyone for your help. You were very nice to take care of my issue. If I don't succeed in plugging the wires, I will re-ask for help (I am on Internet with my iPhone, so I cannot upload picture from it I think ;))

    Again, thank you and have a great day :) (around 3:22 am here ;)

  3. #23
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: X58ud7 doesn't start...

    OK, well good luck getting it all connected!

    Let us know if you need further help with this.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •