Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: GA-X58A-U3DR won't post after working successfully




  1. #21
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X58A-U3DR won't post after working successfully

    Awesome news, nice to see they were able to diagnose the problem!!

    Did you get the same PSU model for replacement or something else?

  2. #22
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Australia
    Posts
    9

    Default Re: GA-X58A-U3DR won't post after working successfully

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Awesome news, nice to see they were able to diagnose the problem!!

    Did you get the same PSU model for replacement or something else?
    Yeh, went for the same PSU. Figured the chances of getting two were fairly remote.

  3. #23
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-X58A-U3DR won't post after working successfully

    Cool, just wondered!

    Nice to hear this is all resolved now, enjoy your working system!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •