Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Gigabyte ATI/AMD Radeon 6850 OC loses video signal




  1. #1

    Default Gigabyte ATI/AMD Radeon 6850 OC loses video signal

    I have a Gigabyte GV-R685OC-1GD video card and its giving me issues.

    When my computer boots into Windows 7, it just loses video signal and I have to restart my PC for it to work again, and its quite annoying. I had a similar issue with a previous Gigabyte 275 GTX and is there a way to fix this? I'm using a HDMI cable by the way.
    Intel Core i7 3930K | 32GB DDR3 G.Skill Ripjaws X 2133Mhz | Gigabyte GTX 670 SLI | Corsair AX1200 watt Power Supply | 20x LG SATA DVD+/- RW | LG BluRay/HD DVD Combo Drive| Logitech Z-5500 5.1 speakers | 42" Toshiba 42XL700a at 1920x1080 1080p | Asrock X79 Fatal1ty Champion | Coolermaster HAF X | 1x OCZ Vertex 3 240GB SSD | 1x 1TB Western Digital Hard Drive | 1x 2TB Western Digital Hard Drive | Windows 7 x64 Ultimate RTM

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Gigabyte ATI/AMD Radeon 6850 OC loses video signal

    using the latest bios for your mb? looked to see if theres any bios updates for the graphic card?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3

    Default Re: Gigabyte ATI/AMD Radeon 6850 OC loses video signal

    Haven't updated it yet, I'll update to the latest BIOS for my motherboard, and I'm using a Gigabyte GA-890FXA-UD5 here, and no there is no BIOS for my video card yet.
    Intel Core i7 3930K | 32GB DDR3 G.Skill Ripjaws X 2133Mhz | Gigabyte GTX 670 SLI | Corsair AX1200 watt Power Supply | 20x LG SATA DVD+/- RW | LG BluRay/HD DVD Combo Drive| Logitech Z-5500 5.1 speakers | 42" Toshiba 42XL700a at 1920x1080 1080p | Asrock X79 Fatal1ty Champion | Coolermaster HAF X | 1x OCZ Vertex 3 240GB SSD | 1x 1TB Western Digital Hard Drive | 1x 2TB Western Digital Hard Drive | Windows 7 x64 Ultimate RTM

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    USA
    Posts
    133

    Default Re: Gigabyte ATI/AMD Radeon 6850 OC loses video signal

    Possibly be a Catalyst Suite problem. Uninstall and reinstall it.
    i7 870 (4.08GHz) / Crosair H70
    4 x 2GB G. Skill DDR3 2200MHz CL7-10-10-26
    Gigabyte P55A-UD6
    2 x MSI HD5870 Lightning II
    4 x OCZ Vertex2 60GB in RAID 0 (OS)
    1 x VelociRaptor SATA3 6GB/s 600GB (games)
    1 x WD BLACK SATA2 2TB (storage)
    Crosair AX1200 power
    LG 8X Blu Ray rewriter
    Plextor 24X DVD rewriter
    Lian Li PC-60FNW
    Lamptron TOUCH fan controller / Noiseblocker PK-3 / 2 x Xigmatek CLF-F1454

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •