Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 96

Thread: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.




  1. #71
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    All up to you, but honestly if you can pass a Vantage benchmark then the system isn't very stable - no matter what the little voice is telling you :)

  2. #72
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    Passed the test, by simply disabling Post Processing: PPU and GPU Simulations made me able to pass. Had all shaders set to high.

    I researched into it, and it seems to be a common issue.

    Got under CPU TEST 2: 45.17 step/s

  3. #73
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    On extreme settings I get 45 step/s

  4. #74
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    Hmm, Ok. Did some testing with my normal settings as listed.

    PPU is Physx Processing Unit, so I enabled it back on. I did some research and I went into my NVIDIA control panel and clicked to have my CPU control the physx, NOT my GPU.

    After I applied that change I passed the Vantage test with flying colors.

    With my CPU as Physx I reran all the tests.

    Results:

    GPU:
    12163

    CPU:
    36538
    Last edited by Gangifilms; 02-06-2011 at 01:14 AM.

  5. #75

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    I just ran the tes here is my score with a 4.0 clock
    Result

    3DMark Score38802.6 3DMarks
    --------------------------------------------------------------------------------

    Graphics Score 33286.2
    --------------------------------------------------------------------------------

    CPU Score 77169.87
    Intel Core i7-980X Extreme Edition Gulftown cooled By Swiftech APOGEE GTZ CPU waterblock
    Gigabyte GA-X58A-UD9 Water Cooled
    Corsair Dominator 12GB (6 x 2GB) Model CMD12GX3M6A1600C8
    2 Gigabyte GTX 480 in SLI
    6 Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM in Raid 0
    2 Plextor sata Blu_ray Drives Model PX-B320SA
    Ultra X4 1200 Watt
    Thermaltake Armor+Thermaltake Bigwater 760 IS
    Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion
    Creative Gigaworks 750S 7.1 Suround 700 watt
    Windows 7 Ultimate 64 bit

  6. #76
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    Can you post your bios template settings? Since we almost have indentical setups...

  7. #77
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    Yeah maybe something is wrong with my cpu because some other tests are showing different results.

    Detailed scores
    3DMark Score
    19262.39 3DMarks
    Graphics Score
    18516.42
    CPU Score
    82123.37
    Jane Nash
    57.35 FPS
    New Calico
    51.02 FPS
    AI Test
    5683.01 operations/s
    Physics Test
    251.49 operations/s
    Texture Fill
    76.75 texels/s
    Color Fill
    16.76 pixels/s
    Pixel Shader
    95.25 FPS
    Stream Out
    114.24 FPS
    GPU Particles
    204.79 FPS
    Perlin Noise
    182.39 FPS

  8. #78

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    i am headed to work when i get home ill post settings
    but looking at your score i would say there nothing wrong with your system are cpu
    cpu dont go bad they either work are they dont

    are you running in SLI if so only real differance i see is hard drives between your machines and mine. that can be a big differance cause your running raid 5 I am running raid 0
    with out see your machine in person i would say you are running fine

    I posted to you before overclocking some with in safe limit is fine for 24/7 running super high clock is for fun to run benckmart see what you can pull off not to run machine at 5.0 Ghz 24/7
    you will fry something doing that its a matter of time I beleave lsdmeasp will agree with me i have seen him post his sure useing DRYICE but when he is dont with those test (play time if you will) he back his board back do to his 24/7 settings
    Intel Core i7-980X Extreme Edition Gulftown cooled By Swiftech APOGEE GTZ CPU waterblock
    Gigabyte GA-X58A-UD9 Water Cooled
    Corsair Dominator 12GB (6 x 2GB) Model CMD12GX3M6A1600C8
    2 Gigabyte GTX 480 in SLI
    6 Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM in Raid 0
    2 Plextor sata Blu_ray Drives Model PX-B320SA
    Ultra X4 1200 Watt
    Thermaltake Armor+Thermaltake Bigwater 760 IS
    Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion
    Creative Gigaworks 750S 7.1 Suround 700 watt
    Windows 7 Ultimate 64 bit

  9. #79
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Phoenix, Arizona, United States
    Posts
    120

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    All up to you, but honestly if you can pass a Vantage benchmark then the system isn't very stable - no matter what the little voice is telling you :)
    AHA! I KNEW IT! It wasn't my hardware, It WAS my software! I knew it.

    http://www.futuremark.com/benchmarks...age/download//

    3DMark Vantage v1.0.2 1901 changes


    • Fixed hang in CPU Test 2 - Physics on systems with more than 12 logical processors
    • Added possibility to disable System Info scan in command line front-end
    • Fixed the score formula in texture fill rate test
    • Added buffered file input stream for faster test loading times
    • Updated System Info component version to 3.21.2.1
    • Installation package: 3DMark_Vantage_v102_1901.exe

    CPU Test 2 is a common problem!


    Bumping my vcore down to 1.325 unless I see better results with higher voltage.

    I reinstalled my drivers, I still was hung up on CPU Test 2, but I knew I had a gut feeling about that it was the software to begin with...not my computer.

    Downloaded the new version and I passed the test with flying colors...

    I will post my score soon.

  10. #80
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Need Help Overclocking UD9 / 980x, LAN not working, but detected.

    That'll teach ya to use Nvidia! Hahah!

    No problems ever here with ATI and 12 cores :) Also, just tested 570 last week and no problems either way (Physix GPU or CPU)

    Nice to hear you got it all sorted out though!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •