Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GA-67A-UD4 - OCZ RevoDrive




  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norway
    Posts
    3

    Default GA-67A-UD4 - OCZ RevoDrive

    Just wondered if anyone in here has the GA-67A-UD4 (or any of the other mobos in the P67A-UDx lineup) motherboard AND the OCZ RevoDrive?

    As long as the RevoDrive (PCI-E card) is installed in the x8/x16 PCI-E lanes the machine never gives a video singal and the machince is stuck in a boot loop.

    Would be great to hear if anyone else has experience with this mobo and the OCZ RevoDrive.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Norway
    Posts
    3

    Default Re: GA-67A-UD4 - OCZ RevoDrive

    Just got an confirmation from Gigabyte support that this issue is requireing a BIOS update and that their techies are working on a new version.

  3. #3
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: GA-67A-UD4 - OCZ RevoDrive

    I see you got the BIOS fix, can you please post it here so we can add to the BIOS thread.

    Thanks!

    Haha, I think them fixing this messed up all the latest BIOS updates that just came out, the new BIOS can't boot with AHCI or RAID enabled now :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •