Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: h55m-s2 bug (sata ,lan)




  1. #11
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    If the driver is not recognized by the BIOS it is pointless to try and install windows drivers.
    As last resort I suggest that you try to re-flash the latest BIOS F4, using Q-Flash(F8 at main BIOS screen), and keep DMI data disabled.
    You can download it at the page you have posted the link for.
    If this won't elp you should get the board replaced.

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    If there is no MAC seen in the BIOS F9 info screen then the flash was bad, or the LAN is dead. The only way to fix that is a clean flash again making sure you disable "Keep DMI Data" before you flash, then load optimized and reboot after the flash, then once in BIOS again check MAC Address. If there is no MAC Address still then you will need to RMA the board

  3. #13
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    Oh, just one more thing, disable Full Screen Logo in Advanced BIOS Features, and verify that the BIOS version match the board (about 3rd line from top at post screen.

  4. #14
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  5. #15
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    CPU-Z only show the version for the BIOS... but maybe report the wrong model?

  6. #16
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    france
    Posts
    7

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    Ok i have to work i'll come at 18h (paris local time), gonna try those advices.

  7. #17
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    france
    Posts
    7

    Default Re: h55m-s2 bug (sata ,lan)

    Well i just got the hotline and i will send them the MB, thanks for the advices i dont want to flash it cause i'm afraid that if it fails the warranty will be avoid.

  8. #18
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •