Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Win7 boot fails @"loading operation system" then CTRL-ALT-DELETE reboot works




  1. #1
    renegade44 is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    55

    Default Win7 boot fails @"loading operation system" then CTRL-ALT-DELETE reboot works

    More of an irritant than anything else but when I reboot my system it will hang @"loading operation system" then a CTRL-ALT-DELETE reboot will go to the BIOS Setup screen and then when I hit Save and exit it boots into Win7 just fine

    System below

    Any ideas?
    Mobo: ASrock Z77 Exteme4
    CPU: i5-3570K 4.2G
    CPU Heatsink : Hyper 212 EVO
    RAM: Ripjaw F3-12800CL9-4GBRL 2x4GB
    GFX: MSI GTX650
    PSU: Lepa 500W
    SSD: PNY XLR8 240GB (C:)
    SSD: OCZ Agiliity 3 240GB (refurb)
    Storage: Seagate 7200.12 1TB
    Storage: Seagate 7200.12 500GB

  2. #2
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Win7 boot fails @"loading operation system" then CTRL-ALT-DELETE reboot works

    What BIOS are you using? I suggest using the latest if you are not already.

    Also, set your 1, 2, 3 boot order in the Advanced BIOS page to HDD, Nothing, Nothing. Then if you need to boot from CD or USB press F12 at startup for the boot menu and choose the device you want to boot from when needed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •