Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: P67A-UD4-B3 makes "2 Initial sounds" at start.




  1. #21
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Canada 4 now
    Posts
    12

    Default Re: P67A-UD4-B3 makes "2 Initial sounds" at start.

    OHHH .......

    I think is "a" because it says ASUS DRW-24S1T a ATA Device

    One thing I'm not sure is... what Firmware version came with .

    And the new 1.04 firmware I just don't find a link for it, in the forum link site the link it's already gonne , they delete the file :( .

    Link: http://www.4shared.com/file/8WOKxHso/104bin.html
    Last edited by Tropic; 07-10-2011 at 01:59 AM. Reason: a and 1.3 or 1.4 ?

  2. #22
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: P67A-UD4-B3 makes "2 Initial sounds" at start.

    Quote Originally Posted by Chike View Post
    The "B" was for DRW-24B1ST b
    Which is yours, DRW-24B1ST b, or DRW-24B1ST a?
    Yes my drive is the DRW-24B1ST A.

    I dont know why asus does not show version 1.04. My drive shipped with 1.04

    Here is a pic of my drive.



    As for your problem if you can still return your drive. You could try another drive, or try getting the Liton version of the drive.

    Sorry I do not have a download link for the firmware. I have even tried to save a copy of my firmware to flash right back to drive and it would not allow it to flash. I also have tried to cross flash my drive to the liton version and have not be successful either. same problem will not flash. The other problem I think is with firmware 1.04 is they do not allow you to flash back to 1.03 either.
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  3. #23
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Canada 4 now
    Posts
    12

    Default Re: P67A-UD4-B3 makes "2 Initial sounds" at start.

    I'm gonna try to return it ...in case not, Oh well ... LG will be the next to try.

    And Yes I'm on version 1.04 already just checked with the flash utility....so no go back to 1.03 :(

    At least I know now (for sure) what and where the 2 initial sounds came from , One last thing to try ..I'm going to change the SATA cable.
    Last edited by Tropic; 07-10-2011 at 05:19 PM. Reason: LG next.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •