Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: blank screen after assembling a pc




  1. #11
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kettering
    Posts
    17

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    My PSU is Corsair HX650, so the PSU could be incompatible ? I did plug the psu to my PC that Iam running right now and everything seems to be OK.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    I'm not sure,only way to know would be to test the mb with another psu,same for 5870,test in another pc
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #13
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kettering
    Posts
    17

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    I could test the motherboard with another psu, but i dont have one with a 8pin connector, only the 4 pin, so iam stuck

  4. #14
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    It might work with just a four pin,it will only plug in one way,my mb runs with a 4 or 8 pin
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #15
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    Quote Originally Posted by mavensSa View Post
    i dont have those parts back yet from the RMA, but from there i have got told that all of my parts are working correctly but they weren't when I assembled them.

    When i was connecting in my graphic card, i did plug 2x6 pin connectors, as well as other 8pin for CPU and the long one is it 12pin or so for motherboard
    Quote Originally Posted by mavensSa View Post
    I could test the motherboard with another psu, but i dont have one with a 8pin connector, only the 4 pin, so iam stuck
    Be SURE you are connecting the correct power cables to the correct devices, you can't use a PSU 8 pin cable meant for the motherboard in a video card and the same applies the other way around.

    Sounds like you are ok, just commenting on that since you mentioned 4 pin motherboard power connector. I think you meant on another PSU, but just commented all of the above to be sure as your HX650 has an 8 pin for the motherboard.

    Yes, as mentioned above you can test with a 4 pin power supply, it may or may not work though based on compatibility and or voltages, but it would be ok to test with as long as that PSU is in good working order. I've ran boards from time to time with 4 pin CPU cables, that were meant to take 8 pin, so you'll be ok for a quick test anyway.

  6. #16
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kettering
    Posts
    17

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    thanks for help i will recieve those parts in any minute, so i will test it with the corsair PSU, and the other one I have is the cheap PSU from the compaq PC so iam not really sure about that

  7. #17
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    I remember running my mb for a few months while I waited for my 1000w psu to arrive,I ran it fine with a jeantech 300w 4pin psu
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #18
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kettering
    Posts
    17

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    ok, thanks for help few hours ago parts has arrived so i did assemble them and everything is working fine :D but the biggest issue is the loud from the fan, and the temperature between 40-50degress is it good ?

  9. #19
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    It would help if you fill your forum signature with your system specs.
    40-50 are cpu temps or core temps? What are they at idle and under load(Prime95 blend torture)?

  10. #20
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Kettering
    Posts
    17

    Default Re: blank screen after assembling a pc

    1440596/gnvvkxv this is what i get now its quite ok but it gest to 5k RPM and i cant even hear anything

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •