Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 72

Thread: GA-x79-UD7




  1. #51
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Alaska
    Posts
    48

    Default Re: GA-x79-UD7

    Top Deck Station * Enermax MaxRevo 1350W PSU * Gigabyte GA-X79-UD7 * Intel Intel Core i7-3960X @4.6GHz* Corsair H100 * Corsair 32GB @1866MHz 9 10 9 27 2T* 2 120GB Vertex3 Max IOPS SSDs in RAID0 * 2 750GB Western Digital Caviar Blacks in RAID1 * Plextor PX-LB950SA for a burner * LG UH12LS28 drive for a reader * MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II w/2GB DDR5 running dual ASUS VW266H 25.5" widescreens * DTV/DSL Internet connection at 10 meg per/sec down and 768K per/sec up

  2. #52
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    US
    Posts
    5

    Default Re: GA-x79-UD7

    That's the one I've been trying along with the disc provided with the mobo. No matter which driver I try for either raid controller it says the driver is unsigned.

  3. #53
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: GA-x79-UD7

    http://dl.dropbox.com/u/4668167/Inte...0.6.0.1091.zip

    Intel RAID OROM v10.8.0.1303.rar

    11.5.0.1111.bin

    irste_3.0.0.1184.ROM.zip

    these are the latest raid rom,from older (top)to newer(bottom) is that what your looking for?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #54
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: GA-x79-UD7

    No I think they are looking for the actual driver. Now unless they change something with x79 Win7 should have drivers built in for raid while using the intel controller.

    @GBorelli and Excavator are you guys saying the win7 setup is not able to detect your drives to install win7 onto?

    Raid roms are what you modd the bios with.

    Edit Found new bios for you guys. I know Excavator was haveing lan port issues. This does not say it address that, But address issues some users having error 6a on Diag LED.

    x79ud7f4f.exe

    Yes this is supposed to be newer then F4.
    Last edited by Acebmxer; 12-22-2011 at 07:32 PM.
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  5. #55
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    US
    Posts
    5

    Default Re: GA-x79-UD7

    Ok, I've st up the RAID 0 volume through the Gigabyte RAID setup. Now when installing Win 7 x64 it does not detect the SSDs and needs the preinstall driver loader to communicate with the RAID. However, when I try to load the driver from the provided DVD or from Gigabyte's website Windows installation claims that the driver is unsigned and thus cannot be loaded.

  6. #56
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: GA-x79-UD7

    Quote Originally Posted by GBorrelli View Post
    Ok, I've st up the RAID 0 volume through the Gigabyte RAID setup. Now when installing Win 7 x64 it does not detect the SSDs and needs the preinstall driver loader to communicate with the RAID. However, when I try to load the driver from the provided DVD or from Gigabyte's website Windows installation claims that the driver is unsigned and thus cannot be loaded.
    Gigabyte Raid????? Which port are you plugging your drive into??? Starting from right to left The 2 white ports (Intel Sata3), the 4 black ports (Intel Sata2), or the last 4 gray ports (Marvell sata3)

    I guess it does not really matter if you got win7 installed. I know in the past with the marvell controller it was highly suggest not to install their drivers let the MS drivers install and only intall the Marvell raid utility.

    Unless SSD need drivers for win7 were hdd's do not??
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  7. #57
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    US
    Posts
    5

    Default Re: GA-x79-UD7

    Finally got the damn thing to boot and updated BIOS to F4. Now if I can only get Windows to install the preinstall RAID driver... it has detected my RAID array, but still won't install the driver because it's unsigned.

  8. #58
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    US
    Posts
    5

    Default Re: GA-x79-UD7

    I think it's my Windows disc. I'm trying t get a hold of another disc to try. I finally said f&*k it and installed it without the RAID. Got Windows installed and updated. Went to reboot with my 1TB HDD installed and the damned thing is halting on 6A again... but this time it reboots itself and repeats...

  9. #59
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Spain
    Posts
    17

    Default Re: GA-x79-UD7

    Received new giga x79 ud7 today. This second board is lucky. The first one got burnt. This one was involucrated in a car accident and it survived!!!

    Well, after installing it, 6A error. But after clearing cmos, and flashing to f4f, the board works solid like a rock. I am happy with it, happier than with rampage iv and its first pciexpress next to my heatsink.

    Regards from Spain and Merry Christmas!!!
    Last edited by vmanuelgm; 12-26-2011 at 06:25 AM.
    Asus RVE, 5960X, 16GB G.Skill 3000, 2xTitanX SLI, SM951 256, 840 Pro 256 (Win8.1), Crucial M4 512, Seagate 7200.14 3TB & 2TB, Pioneer BDR-207EBK, Antec HCP 1300, Silverstone TJ11.
    RL -- EK Supremacy EVO Full Nickel, 2xEK FC TitanX Nickel, Koolance 452x2 Rev. 2, 2xEK D5 PWM, AC UT60 480&240&120...
    @Eastern Minimax Junior DAC @Onkyo A-9000R -- 2xMA GX300 Stereo Biwired (Solstice 7)
    @Onkyo 5009 -- Kef XQ50C Central, 2xKef XQ10 Surround, Rel R-205 Subwoofer
    @Panasonic P60ZT60E

  10. #60
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Spain
    Posts
    17

    Default Re: GA-x79-UD7

    Any of you are having trouble with sli on x79 platform??

    I have 2xGigabyte gtx 560ti 448+asus 560ti dc2 physx and after benching with 3dmark11 have artifacts and the screen goes off. I had the same problem in Asus Rampage. Dont know if is driver related (nvidia drivers and x79 platform, I am using 290.53), or raid card incompatibility (I have an LSI 9750 4i connected to pciexpress).

    If I switch off sli, all works correctly.

    Any ideas??
    Asus RVE, 5960X, 16GB G.Skill 3000, 2xTitanX SLI, SM951 256, 840 Pro 256 (Win8.1), Crucial M4 512, Seagate 7200.14 3TB & 2TB, Pioneer BDR-207EBK, Antec HCP 1300, Silverstone TJ11.
    RL -- EK Supremacy EVO Full Nickel, 2xEK FC TitanX Nickel, Koolance 452x2 Rev. 2, 2xEK D5 PWM, AC UT60 480&240&120...
    @Eastern Minimax Junior DAC @Onkyo A-9000R -- 2xMA GX300 Stereo Biwired (Solstice 7)
    @Onkyo 5009 -- Kef XQ50C Central, 2xKef XQ10 Surround, Rel R-205 Subwoofer
    @Panasonic P60ZT60E

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •