Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)




  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23

    Default Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)

    Hiya,

    Just wanted to let you guys know that the latest Realtek driver for GA-P67A-UD4-B3 is definitely broken. For some reason it corrupts the graphics driver (nVidia) and SLi is not detected or if it is then you may get that 'flickering red overlay' in 3D applications...

    Removing the Realtek Lan driver/Installing an earlier version of it seems to solve the issue.

    Hope this is of help to some of you. I've had a hard time figuring out what prevents SLi from working properly...

    Cheers,

  2. #2
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)

    Have you tried updating to the latest driver version 7.049.1118.2011? http://forums.tweaktown.com/gigabyte...ity-tools.html Post #2
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23

    Default Re: Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)

    Acebmxer,

    Not yet but will try that today.

    Thanks a lot.

  4. #4
    Acebmxer's Avatar
    Acebmxer is offline Gigabyte Elite
    Join Date
    May 2009
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    2,817

    Default Re: Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)

    Also make sure you are use the latest drivers for your video card and evyerhting else while your at it.
    Main Rig
    Gigabyte z87x-OC
    Haswell i7 4770k - 4.7Ghz @ 1.330v LLC Extreme (L310B492)
    G.Skill F3-1700CL9D-8GBXM DDR3-2133mhz 9-11-10-28 1.65v @ 2800mhz 12-14-14-35 1.7v
    Samsung Green 8GB 2x4GB MV-3V4G3D/US DDR3 1.3v 30nn @ 2200Mhz 11-11-11-32 1.60v
    Sapphire ATI HD 7970 3GB clocked 1200MHz @ 1.181v.
    HiS ATI HD 6950
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot Drive) on Intel sata3 controller port0
    Corsair Force GT 120 GB Sata3 SSD on Intel sata3 controller port1
    Samsung 320GB HD322GJ 7200 RPM 16M cache on Intel sata3 controller port2
    Sony Optiarc DVD-RW AD-7240S on Intel sata3 controller port5
    CORSAIR CMPSU-850TX PSU
    Swiftech MCP655-B Pump
    EK Supremacy Cpu Block
    Swiftech Mcres Micro Rev 2 Reservoir
    Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator





  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23

    Default Re: Realtek LAN Driver 7.048.0823.2011 - not working properly (P67-UD4-B3)

    The lan driver you've linked seems to work flawlessly.

    Thanks,

    PS: Anyway, I'm using the latest nV drivers (290.53) :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •