Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Gigabyte GA-A75-UD4H Raid Fails When USB Device is used




  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Washington
    Posts
    1

    Default Gigabyte GA-A75-UD4H Raid Fails When USB Device is used

    Hello,
    Over the last couple of months there has been six or seven occasions where the RAID 1 array on mysystem goes “critical” when I plug a USB2.0 device in to a front panel USB connector. I have seen thisoccur with an iTouch, USB thumb drive and an Android based cell phone (Motorola Razor). The “critical”message appears the second that the USB device is inserted - nothing else is going on with the system.The array rebuilds with no issue.Are you aware of any issues where inserting a USB2.0 device can cause the RAID controller to lose oneof its drives?The system has two 1.5TB Western Digital 6Gbps SATA drives (port 0/1).AMD RAIDexpert reports version: 3.3.1540.13. Not sure if this is a version number for the RAIDfirmware or the control software.Thank you.
    -------------------------------------------------------------------------------

  2. #2
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: Gigabyte GA-A75-UD4H Raid Fails When USB Device is used

    What is the BIOS version used, CPU, Memory, OS etc.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •