Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Z77x-UD3H Question - Please Help




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    28

    Arrow Z77x-UD3H Question - Please Help

    Hi all,

    I have just build a new system with a Z77x-UD3H motherboard and have a quick question:-

    The marvell rear esata ports do not seem to work - I have installed Marvell eSATA Controller Driver (1.2.0.1010), enabled as AHCI mode - there is no device in device manager for this and my external icybox 1tb hd doesnt work

    1. Should there be a marvell device in system properties?

    2. What can I do to fix this problem?

    Many thanks
    Last edited by spluff; 05-24-2012 at 04:55 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TW
    Posts
    149

    Default Re: Z77x-UD3H Question - Please Help

    what BIOS version? tried update the BIOS? or your 1TB HDD/ICYBOX is faulty?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    28

    Default Re: Z77x-UD3H Question - Please Help

    11b

    the icybox works fine via usb2 but maybe there is a problem via the esata port - not sure as i dont have lots of esata devices

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TW
    Posts
    149

    Default Re: Z77x-UD3H Question - Please Help

    there is F11 BIOS available on website, i think it is newer than 11b:
    GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77X-UD3H (rev. 1.0)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •