Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GIGAbyte z77x-D3H , problem and problem!




  1. #1
    randomac is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Loulé
    Posts
    1

    Default GIGAbyte z77x-D3H , problem and problem!

    Hi all i need help, i have an gigabytez77x-d3h and a i5 3570k all brand new, the thing is that i cant change anything at all at bios, no multiplier nothing, the bios give me boot failure and never boot, i have the same problem with my memories that are 1600mhz and running at 1333mhz and if i change the frequency in the bios, voila, another boot failure, help me out please iam desperate.

    Thank you, and sorry for my english

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    TW
    Posts
    149

    Default Re: GIGAbyte z77x-D3H , problem and problem!

    What is your OC settings in BIOS? what is your bios version? tried with another module?

  3. #3
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: GIGAbyte z77x-D3H , problem and problem!

    Fill out your PC Specs information with a detailed list that includes brand, model number, and versions for bios, operating system, etc.

    Clear your CMOS and load optimized Bios Defaults, and make sure that your system is stable by stress testing with Prime95.
    Run each of the Prime95 tests for at least 4 - 8 hours, longer is better.

    Post a list of your attempted bios setting changes when you attempt your overclock.
    Be sure to save settings and exit after making any bios changes.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •