Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 12 of 45 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 449

Thread: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***




  1. #111
    boondocks's Avatar
    boondocks is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Live Oak, Florida
    Posts
    1,652

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Thanks for your experience. I've seen PSU's do some weird stuff. Work on one rig, not on another, etc. Same with cables. I have a 24 pin that you can not short to "jump start" the psu, although it works just fine plugged into the motherboard. Some Seasonic's don't like changing cable locations for some reason I can't figure out (I mean the voltage only cables obviously, not the psu start, etc)

  2. #112
    barkeater is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Buffalo NY
    Posts
    40

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Quote Originally Posted by Shura30 View Post
    hi all new UD3H owner here

    do we have a changelog for UD3H's bioses?(including beta if possible)

    i have some compatibility issues with old 1.1 USB hardware on the back panel ports and i'm trying to investigate the cause (altough you can find a lot just with 'gigabyte z77x usb issue' as keywords but mostly dead discussions)


    if i plug in this 1.1 bluetooth usb adapter both mouse and keyboard never turn on even at w7 desktop all of the three work fine (until reboot)
    if i hotplug the BT adapter no issue on the ports wired to the front case panel (the 2.0/1.1 ones) but i know those are handled by a different chip

    i may understand a non working/compatible hardware since it's old but the mouse/kb issue is driving me mad
    I had a similar experience with a Logitech flightstick. As it turned out, if I had the flightstick plugged into one of the USB 3.0/2.0 ports in the back then I was unable to control the mouse in the bios, or able to properly enter bios. Once I realized the issue, it was just a matter of plugging the device into an add-on card with USB ports and now everything is good.

    I also have a bluetooth usb dongle which I have yet to install. Having issues just getting the bluetooth software to properly install :(

  3. #113
    hansip87 is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    9

    Unhappy Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Hi all, since i can't post right now to Gigabyte Technical Support Website (blocked somehow), i have a question about my board.

    The thing is, i can't run my GTX 670 at PCIe3 speed on the first PCIe slot most of the time. Not always, because for a few times, it works, but 99% of the times, it doesn't. So this is the situation:
    1. with PCIe2 card that i own (HD4670 and previous one GTX 570) it works fine at PCIe2 x16 speed on the first slot.
    2. with my current GTX 670 card, it won't recognize the VGA while on PCIe3/Auto mode. in F8 BIOS it's even more severe, the speed can only be set at PCIe Gen1 speed to allow the board to recognize the VGA. the card can only be recognized at PCIe Gen2 x16 with BIOS F10a.
    3. if the GTX 670 is put on the secondary PCIe slot, the PCIe 3 speed works, card got detected, but with only x8 speed (obviously).

    I already confirmed my finding with GPU-Z tool so i assure you that PCIe3 can only be achieved at second PCIe slot whereas on the first slot it can only be run at PCIe2 speed at the moment with F10a.

    I have tried what the Technical Support told me, to test the system in simple environment (no device attached outside the basic) and at one moment, the VGA was recognized at PCIe3 x16 on the first slot. But the thing is, after i shutdown the PC (nothing changed), it won't recognize the card again afterwards.

    So does anybody have the same issue like mine? This bug is not that bad but my expectation was nothing goes wrong when i purchase all this expensive gadgets :( So if anybody could share or advice, that would be most welcome. Thanks :)

  4. #114
    Shura30 is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    italy
    Posts
    12

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Quote Originally Posted by barkeater View Post
    I had a similar experience with a Logitech flightstick. As it turned out, if I had the flightstick plugged into one of the USB 3.0/2.0 ports in the back then I was unable to control the mouse in the bios, or able to properly enter bios. Once I realized the issue, it was just a matter of plugging the device into an add-on card with USB ports and now everything is good.

    I also have a bluetooth usb dongle which I have yet to install. Having issues just getting the bluetooth software to properly install :(
    have you tried desktop activities with this flightstick plugged on the back panel ports?
    my issues lasts until desktop, quick recap:

    if i hotplug this 1.1BT adapter on a running system (mine is w7@64b) everything works fine, drivers are auto installed and bt transfer works

    if i start from a full boot (or simply reboot the previous one) both mouse and kb will not turn so i can't use them not for bios or desktop activities.

    it may be some power supply issue on the chipset because i've plugged in an old 1.1 usb external drive with separate power supply and i did not encountered the problem..

    this adapter is now plugged in into the front panel port (the usb 2.0 ones) working just fine
    Thermaltake Chaser MK-I Gigabyte GA-Z77X-UD3H Intel Core i5-3570k Corsair Vengeance Blue Low Profile 1600MHz 8GB SSD Crucial M4 128GB Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 670 Cooler Master Silent Pro Gold 600W 80plus

  5. #115
    2therock's Avatar
    2therock is offline Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    N. GA US
    Posts
    262

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    I had USB issues and getting errors posted in the event logs showing up as a drive ID number with a DR in the text. DR in this context means Drive Removable. The drive ID number would change as I put devices in different ports.

    I had other issues as well and after an hour on the horn with Gigabyte TS I got an RMA authorization.

    The board is back and "Knock On Wood" is performing great with none of these errors. It came back with F8 on the primary BIOS switch and F7 on the 2nd.

    I am running a 4.5 stable clock now and am fat and happy.

  6. #116
    Shura30 is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    italy
    Posts
    12

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Quote Originally Posted by 2therock View Post
    I had USB issues
    what kind of issues?
    Thermaltake Chaser MK-I Gigabyte GA-Z77X-UD3H Intel Core i5-3570k Corsair Vengeance Blue Low Profile 1600MHz 8GB SSD Crucial M4 128GB Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 670 Cooler Master Silent Pro Gold 600W 80plus

  7. #117
    Ken429 is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Valapariso, Indiana
    Posts
    516

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    I just sold my GA-Z77X-UD5H/3570K system to a friend. I really liked that system, however, how many computers does one guy have to have! Anyway I am back to using my Asus P8Z68-V Pro/2600K system and I immediately get frustrated will all the minor issues like: It boots VERY Slowly compared to the Gigabyte system, the USB 3 ports simply does not work correctly when copying large files and finally the #$%^ thing has a mind of its own when it comes to S3 sleep. Hopefully, these issues are not 2600K related and if I switch MB's I'll be almost happy again? Is anybody aware of any known problems with the GA-Z77X-UD5H/2600K setup? I can live with the fact that there are issues with (some?) wireless keyboards and mice (Logitech K520 in my case) but I can live with that until Gigabyte resolves that problem. I'm about to hit the buy MB key so I would appreciate comments.

  8. #118
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    i cant think of any off hand,or read any,maybe someone can add further
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #119
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    4

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Quote Originally Posted by Ken429 View Post
    Is anybody aware of any known problems with the GA-Z77X-UD5H/2600K setup?
    The original BIOS did not like my 2600K, On F8 now and the only problem is a sporadic blue screen at idle. (Clocked at 4.6ghz)

  10. #120
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: ***Official***Z77X-D3H UD3H UD5H Discussion\Owners Club***

    Quote Originally Posted by Gunbuster View Post
    The original BIOS did not like my 2600K, On F8 now and the only problem is a sporadic blue screen at idle. (Clocked at 4.6ghz)
    did you manage to grab the bsod code? could be cpu voltage too low at idle or qpi/vtt/cpu vtt to low?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 12 of 45 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •