Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Updated motherboard to UEFI - can't change dynamic VID anymore.




  1. #1
    pantsaregood is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    3

    Default Updated motherboard to UEFI - can't change dynamic VID anymore.

    Updated my GA-Z68A-D3-B3 to UEFI U1a from the last BIOS iteration. Previously, I could manually adjust Dynamic VID, but now the option appears greyed out and stuck at +0.0/auto. All other voltages are accessible as would be expected. Am I missing some way of unlocking this option, or is the menu just bugged?

  2. #2

    Default Re: Updated motherboard to UEFI - can't change dynamic VID anymore.

    I'm assuming since the BIOS version ends in a letter that it is a BETA BIOS and it grayed out as they are probably still working on it.
    ASRock Z68 Extreme3 Gen3 i7 2600K 8GB (2 x 4GB) G.Skill 1333 CL9 MSI HD 7750 Corsair TX850 80Plus

    GigaByte A75-UD4H AMD A*-3870K 8GB (2X4GB) G.Skill 1866 CL8 On-Chip 6550D Antec EA-450 80Plus Platinum

  3. #3
    pantsaregood is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    3

    Default Re: Updated motherboard to UEFI - can't change dynamic VID anymore.

    It isn't labeled as a beta on Gigabyte's site as all. The description just says it is an update to UEFI.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •