Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?




  1. #21
    CDS Foley is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    where the sun shines
    Posts
    29

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    As soon as it reboots just press and hold alt f10. you could always flip the bios switch to the secondary and flash it that way...

  2. #22
    stasio's Avatar
    stasio is offline GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,688

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    ^Z77-D3H don't have BIOS switch.

    niiico...
    maybe try with another keyboard or try without graphic card.
    And don't worry,Beta BIOS is save to flash.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  3. #23
    CDS Foley is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    where the sun shines
    Posts
    29

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    ^Z77-D3H don't have BIOS switch.
    You know stasio, thats one of the major flaws of the word assume.

  4. #24
    niiico is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lyon France
    Posts
    3

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    Quote Originally Posted by stasio View Post
    ^Z77-D3H don't have BIOS switch.

    niiico...
    maybe try with another keyboard or try without graphic card.
    And don't worry,Beta BIOS is save to flash.
    I jiust tried without the graphic card and it worked!

    How to be sure now that the backup bios is fully functionnal?

    Many thanks for the suggestion

  5. #25
    stasio's Avatar
    stasio is offline GIGABYTE Elite
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    My
    Posts
    5,688

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    Glad that you get flashed.
    How to be sure now that the backup bios is fully functionnal?
    If Main BIOS is OK,then Backup BIOS is just copy of it.
    GA-Z170X-SOC Force , Kaby Lake...
    GA-Z97X
    -SOC Force ,
    Core i7-4790K @ 4.9 GHz
    GA-Z87X-UD3H ,Core i7-4770K @ 4.7 GHz
    G.Skill F3-2933C12D-8GTXDG
    @ 3100 (12-15-14-35-CR1) @1.66V
    2xSSD Corsair Force GS 128 (RAID 0), WD Caviar Black SATA3 1TB HDD,
    Evga GTS 450 SC, Gigabyte Superb 720W
    XSPC RayStorm D5 EX240 (Liquid Ultra)
    NZXT Phantom 630 Ultra Tower
    Win 7 SP1 x64;Win 8.1 x64;
    Win 10 x64

  6. #26
    CDS Foley is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    where the sun shines
    Posts
    29

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    Quote Originally Posted by niiico View Post
    I jiust tried without the graphic card and it worked!

    How to be sure now that the backup bios is fully functionnal?

    Many thanks for the suggestion
    To test and just assuming again here do a CTRL F10 and it should swap the main bios with the backup bios..

  7. #27
    niiico is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lyon France
    Posts
    3

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    OK, thanks again. I'll make some tests.

    I just want to verify it is possible to boot from backup bios with the graphic card in. This is not my PC and having to remove the card every time there is a bios problem is too complex for the owner.

  8. #28
    fourpixel's Avatar
    fourpixel is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Caloocan City,Philippines
    Posts
    56

    Default Re: ALT+F10 is no longer working in new GA-Z77 BIOS releases?

    Hi guys! I'm trying to copy my main bios to the back up bios but alt + f10 is not working with my UP4 TH, I'm using f9 bios now and also tried f8 bios :(

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •