Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Gigabyte GA-H77N-WIFI




  1. #1
    eric red is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    TORONTO
    Posts
    2

    Default Gigabyte GA-H77N-WIFI

    I bought GA-H77N-WIFI to make a small HTPC.
    I made a sytem with win7-64 and wanted to connect to LG tv through HDMI.
    Unfortunately the system could not be set to display 1920 x 1080 properly.
    After many tries and research on internet I learned that LG tv's are NG for PC and they will not display properly on HDMI.
    They operate properly on RGB. I bought Asus board with RGB and the system works properly.

    I had a spare new motherboard so I decided to update my desktop computer.
    After installing win7 64 and drivers from Gigabyte disk , on the reboot there was a message "Interactive logon failure" ?? and then dvi signal would dissapear when windows boot started.
    When restarted in safe mode it displays and if I rollback the driver everything is normal.
    Reinstalling driver (Intel 4000) from a disk or from windows update will always kill dvi or hdmi on windows bootup.

    I reinstalled with win7 32 and win8 , the results are the same.

    Otherwise the computer works no problem.
    Bios was set to optimized settings.

    GA-H77N-WIFI
    Cpu i3-3225
    8Gb ram
    120 ssd
    onboard video card.


    I contacted Gigabyte on internet and all I get is no response.

    Any ideas?

    Eric
    Last edited by eric red; 02-23-2013 at 09:58 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Gigabyte GA-H77N-WIFI

    is it possible to test with dvi? does it work correctly then?

    and are you using the latest bios for that board?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    eric red is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    TORONTO
    Posts
    2

    Default Re: Gigabyte GA-H77N-WIFI

    I installed win7 and drivers using dvi ,
    later I connected using hdmi results were the same,
    although I didn't try to install win7 using hdmi.
    My bios is F2, there is also Beta f3 I think but I didnt touch it yet.
    Would there be any setting in Bios that could be modified before instalation to make the driver work?

    Today I added another hard drive and installed new win7-64 pro.
    Before installing I connected monitor with hdmi.
    Installation went without a problem,( OS and then drivers from Gigabyte disk).
    That was dual boot.
    I went to original OS on ssd.
    Device manager.
    updated the driver.
    No problem.
    The driver seems to work ok. Windows performance test looks OK.
    On restart I had to set sound to monitor.
    Windows update came with an error when trying to install intel 4000 driver.
    (maybe it saw that it tried to install same driver before without luck)
    Conclusion ????
    Dvi behaves funny. Time will show how lucky I got.

    Thanks for help
    Last edited by eric red; 02-23-2013 at 09:53 AM.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Gigabyte GA-H77N-WIFI

    I don't know, heres the latest intel graphic drivers

    intel_Graphics_9.18.10.3006w7-8-32bit.7z 32 bit

    intel_Graphics_9.18.10.3006w7-8-64bit.7z 64 bit

    could try those
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •