Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Mouse Problem GA-G41M-Combo rev(2.0)




  1. #1
    SweetParanoid is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    GREECE
    Posts
    2

    Default Mouse Problem GA-G41M-Combo rev(2.0)

    Hello there,
    I got a problem with a mouse.I Got a mouse for couple of weeks but it doesn't work after i reboot my PC.I have every time to unplug and replug in while computer is on to make it work.
    My mouse is Razer Naga Hex.
    I spoke with Razer company i made a lot of changes both bios and windows but it didnt worked and we found that mouse is ok cause i tested on other computer with gigabyte motherboard.So they told me that maybe is motherboards fault or something with usb ports and i should ask gigabyte..I Send to technical suport but i got no answer 1-2 days before..Anyone could help me ?I Really appreciate..

    P.S. My old mouse working (Microsoft simple mouse)

  2. #2
    SweetParanoid is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    GREECE
    Posts
    2

    Default Re: Mouse Problem GA-G41M-Combo rev(2.0)

    Gigabyte support answered me to update Bios to Version FB ( i was on FA) But didn't helped...
    Any idea... ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •