Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: After update from i7 950 to X5670, Mobo X58A-UD3R won't boot!!! [vídeo]




  1. #11
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkey
    Posts
    2

    Default Re: After update from i7 950 to X5670, Mobo X58A-UD3R won't boot!!! [vídeo]

    Do you solve the problem ?

  2. #12
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Re: After update from i7 950 to X5670, Mobo X58A-UD3R won't boot!!! [vídeo]

    I've got a Rev 1.0 of these boards. Yes it's not support but it still works. I booted into windows straight away without any problems.

    I've got a different problem. I can't post after I start over clocking. I'm following the standard i7 guides and lowered all my multis for everything in preparation of increasing my bclock, but it won't post. I tried switching energy states on and off, no difference. My uncore is x2 of DRAM, but still no love.

    Also, strangely, I think these processors are limited to x22 multi, however I can do x24. I haven't tried higher, so perhaps even higher is possible, but basically out of the box it's running at 3.2Ghz with a x24 multi.

    But anyway, if anyone has any suggestions on why I might not be posting, I'm all ears!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •