Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: X99 UD3 wont post, will then reboot




  1. #1
    edrahn is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    home
    Posts
    5

    Post X99 UD3 wont post, will then reboot

    I just built a new computer with a X99 UD3, a i7-5820K and 32gb of crucial Ballistix (BLS4K8G4D240FSA) memory. I got the whole thing assembled and now it won't post, then it will reboot and this cycle will continue. I already tried pulling two of the memory sticks and still the same problem.

    I read about an issue with USB and power cycling and have a USB keyboard, but don't know of a way to flash the BOIS. It seems from everything I've read that you need to actually be able to go into the BOIS to flash it.

    Any suggestions?

  2. #2
    Chike is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6,531

    Default Re: X99 UD3 wont post, will then reboot

    Quote Originally Posted by edrahn View Post
    I just built a new computer with a X99 UD3, a i7-5820K and 32gb of crucial Ballistix (BLS4K8G4D240FSA) memory. I got the whole thing assembled and now it won't post, then it will reboot and this cycle will continue. I already tried pulling two of the memory sticks and still the same problem.

    I read about an issue with USB and power cycling and have a USB keyboard, but don't know of a way to flash the BOIS. It seems from everything I've read that you need to actually be able to go into the BOIS to flash it.

    Any suggestions?
    Try single memory module in 1st slot, try different modules, and different slots too.
    VGA card? Fill your system specs.
    Anything on screen, boot codes?

  3. #3
    edrahn is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    home
    Posts
    5

    Default Re: X99 UD3 wont post, will then reboot

    Thank You! It was the memory, I originally tried pulling all but one stick, I then replaced that stick and it boos up now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •