Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: X99 UD5 motherboard SLI disabled everytime after updating bios to F9




  1. #1
    israfil5302's Avatar
    israfil5302 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Dhaka
    Posts
    3

    Default X99 UD5 motherboard SLI disabled everytime after updating bios to F9

    I posted in wrong thread earlier. here is my problem.

    Greetings,
    I have core i7 5820K processor with Gigabyte X99-UD5 Wifi Motherboard. i updated my bios to version F9. after updating the bios, my pc simply stopped working. i couldnt go to post screen and beyond. clear cmos button didnt help. so as a last resort i removed battery from motherboard and then i successfully could start my pc. since then my sli system is not working. i have two Geforce 670 in sli mode. everytime i start my pc the sli mode is disabled. i have to manually start sli from nvidia control panel. and many games (ie Far Cry 4) are not working since then. i am really annoyed by this. any help is highly appreciated regarding this problem. also i cant go back to previous bios (F8). thanks in advance. :)

  2. #2
    boondocks's Avatar
    boondocks is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Live Oak, Florida
    Posts
    1,652

    Default Re: X99 UD5 motherboard SLI disabled everytime after updating bios to F9

    As I said in the other thread, did you try reverting to the back up BIOS?
    Maximus 8 Hero/6700K @ 4.8/4x4GB LPX @ 3200 15-17-17-36 CR1
    Case Labs SM8 w/dual pedestals / Custom water w/ acrylic pipe / Light box
    PowerColor 390Xw/EK block / Samsung 840 Pro 256GBx2 RAID 0 / 128GBx1 SSD's | 3 HDD's / DVD burner
    Dual Aquaero 5 Pro controllers for pumps & fans / FC9 for led's only 2xD5 pwm w/Bitspower tops - MCP35x2 - 3x480 rads/1x240 rad/AP15 fans / EK supremcy
    Seasonic Platinum 1000w custom fabbed/sleeved psu wiring by me

    Wifes: Z77X-UD5H / 3770K w/c with Raystorm copper block & 2 Rads/ Kingston HyperX RAM / Switch 810 case/ PowerColor AX7950 w/EK block
    HTPC: Z68 Pro3 M / 2105

    SOLD:Z97X-UD5H /4790K/F11b mod BIOS/4.8@1.38 4x4GB Kingston Genesis KHX24C11X3K4 2400 RAM 11-13-13-30
    SOLD:Z87X-UD5H /4770K


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •